Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
29 яну
2016
 
 

Нов термодиректен баркод принтер от Zebra

3857 прочитания

Нов настолен термодиректен за печат на консумативи с ширина до 2 инча представи Zebra Technologies. Според компанията моделът ZD410 е най-малкото по размер устройство в своя клас и може да бъде монтирано и на стената.

Друг отличителен белег на ZD410 е това, че може да отпечатва етикети от различен клас: синтетични, хартиени, ленти за китки, разписки и др. Подвижният сензор за етикетите прави ZD410 съвместим с повече видове етикети, включително етикети с изместена от центъра черна марка, многоколонни етикети и такива с прорези.

Zebra ZD410

Прочетете още: Нов мобилен компютър за управление на складове от Zebra

В стандартната си конфигурация, принтерът се предлага с възможности за свързване през USB 2.0, USB Host и Bluetooth, а опционални са: сериен с автоматично разпознаване, 10/100 Ethernet, 802.11ac Wi-Fi и Bluetooth 4.1. Zebra ZD410 се управлява посредством опростен графичен интерфейс и пет статус икони (статус, пауза, данни, консумативи и мрежа).

Според производителя новият продукт e подходящ за приложение в сферата на търговията за отпечатване на ценови етикети, етикети за срок на годност, несамозалепващи етикети (тагове) и др. Освен това се предлага и в модел, специализиран за целите на здравеопазването, чийто корпус е от покритие, устойчиво на по-агресивни препарати почистване и дезинфекциране.

Партньор на Zebra Technologies у нас е фирма Баркод Системи.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас