Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
27 яну
2016
 
 

Банка ДСК пусна нова iOS версия на мобилното си приложение DSK Smart

Банката въвежда отстъпка за плащане на битови сметки през мобилното приложение DSK Smart.

3508 прочитания

Нова версия 3.0.0 на мобилното си приложение DSK Smart за устройства с операционна система iOS обяви Банка ДСК.

С приложението DSK Smart клиентите на Банка ДСК могат да банкират удобно и лесно, дори когато са в движение. Потребителите на приложението получават достъп до средствата си, получават актуална информация за обменните курсове, могат да използват и вградения валутен калкулатор. Чрез мобилното приложение те могат да видят карта на най-близките банкомати или банкови офиси на Банка ДСК, както и да наредят преводи към трети лица чрез допълнителна идентификация с Token устройство в комбинация с автоматично инсталиран сървърен сертификат, обясняват от банката.

„Новата версия 3.0.0 на DSK Smart за мобилни устройства с операционна система iOS е пригодена както за мобилни телефони, така и за таблети, като заменя изцяло приложението DSK Smart HD, чието поддържане се преустановява“, информират от Банка ДСК.

Прочетете още: Лоялните бизнес клиенти на Банка ДСК ще получават до 35% по-евтин ток

Заради генералните промени на дизайна и функционалностите на DSK Smart клиентите, които вече ползват приложението, трябва да направят пререгистрация чрез Клиентски номер и Код за сигурност само при първото логване в приложението, обясняват от банката.

Битови плащания без такса

От 1 януари 2016 г. Банка ДСК предлага на своите клиенти-физически лица промоционална отстъпка за плащане на битови сметки през мобилното приложение DSK Smart. Промоционалната кампания ще продължи до 30 април 2016 г. включително. За периода на кампанията клиентите ще бъдат освободени от такса при плащане на битовите си сметки посредством услугата DSK Smart. Приложението DSK Smart е достъпно през мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарфони).

„Желаещите да се възползват от промоцията е необходимо да имат шаблон за абонатен номер, създаден и съхранен в платформата за онлайн банкиране ДСК Директ“. В платформата ДСК Директ е публикуван актуален списък на всички комунални търговци, към които клиентите на банката могат да заплащат месечните си задължения.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас