Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Социален софтуер и офис продуктивност
25 яну
2016
 
 

OneBit Software с нов отдел за Office 365

2725 прочитания

OneBit Software привлече в екипа си двама нови експерти в Microsoft Office 365 и създаде изцяло нов отдел в организацията си, насочен към облачните решения. Васил Мичев и Теодор Петков, заедно с настоящите специалисти по инфраструктура в компанията, ще формират новото звено.

Васил Минчев започва своята кариера като инженер по поддръжката на Microsoft Online Services и част от екипа на доставчик на Microsoft. Впоследствие се присъединява към екипа за облачни услуги на Hewlett-Packard и отговаря за поддръжката и консултациите на глобалните корпоративни клиенти на компанията, които вече използват или ще мигрират към Office 365. Васил е отличен като Microsoft Office365 Most Valuable Professional за втора поред година и е единственият с това отличие в България. В допълнение към Office 365, той има натрупан опит и с Microsoft Intune и Azure.

Прочетете още: OneBit Software в ТОП 20 на най-обещаващите доставчици на SharePoint

Преди да се присъедини към екипа на OneBit Software, Теодор Петков е работил четири години в Глобалния Център за Услуги на Hewlett-Packard в България. Има натрупан опит в интегрирането на инструменти от трети доставчици с Office 365, както и експертиза в Exchange имейл услугата на облачния офис пакет. Участвал е в създаването на дизайни и архитектури за миграция към облака на Майкрософт за различни компании от листата на Fortune Top 500.

„Ние в OneBit Software виждаме, че облачните решения са предложение, което все повече клиенти избират, за да бъдат по-пъргави, по-гъвкави, по-конкурентни и в крак с последните технологии – сподели Димитър Каданов, изпълнителен директор на компанията. – Създавайки новия екип “Облачни и Инфраструктурни Решения”, ние ще можем да предоставяме услуги в рамките на цялата Microsoft Office 365 платформа и наличните сценарии за имейл, аудио конференции, корпоративна социална мрежа и чат, BI системи, автоматизиране на процеси, системи за управление и достъп до документи, криптиране и много други.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас