“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
15 €ну
2016
 
 

» в болница ўерев монтираха киоск за безплатно зареждане на смартфони

”слугата е безплатна за потребителите, а разходите по експлоатаци€та ще се покриват от предостав€нето под наем на рекламните им площи на потенциални рекламодатели.

1595 прочитани€

ѕосетителите на ћедицински комплекс „ƒ-р ўерев“ вече могат да зареждат безплатно своите смартфони, таблети и лаптопи на произведен в Ѕългари€ киоск, съобщиха от рекламна агенци€ јркон Ќет, инициатор на иде€та за производството на зареждащите киоски. ѕървите два киоска б€ха инсталирани в “окуда през октомври 2015 г.

 иоските зареждат до 8 смарт устройства едновременно,

 иоските зареждат до 8 смарт устройства едновременно, предлагат два кабела за iPhone, два за други устройства, два контакта за посетителите, които си нос€т зар€дно, и по два USB порта от двете страни. «ареждащи€т панел е разположен в централното фоайе на комплекса. „ќттам преминават повечето пациенти, посетители и гости на болницата и е най-полезно за всички, които искат да имат непрекъсната връзка с роднините и близките си“, см€тат служителите на медицински комплекс „ƒ-р ўерев“.

ѕрочетете още: 4 »“ фирми отличени в конкурса за иновативно предпри€тие 2014

 иоските са с височина 2 метра и ширина 80 см, а дебелината им е само 20 см. –азполагат с вграден Wi-Fi.  онструкци€та е метална с два лицеви акрилни панела с вътрешно LED осветление, а от двете им страни са разположени поставки за телефоните. „Ќашата цел е да монтираме тези устройства навс€къде, където има много хора, които държат винаги да са онлайн, за€ви ¬енета ƒимитрова, изпълнителен директор на јркон Ќет. - »скаме услугата да е безплатна за потребителите, а разходите по експлоатаци€та ще се покриват от предостав€нето под наем на рекламните им площи на потенциални рекламодатели.“

јркон Ќет поема задължението по монтирането и обслужването на киоските. “е могат да бъдат монтирани в закрити помещени€, в които има електрическо захранване. "»скаме да осигурим тази безплатна услуга за хората навс€къде - в търговски€ център, на летището, във фитнеса, кафенето, без да се притесн€ват, че предварително тр€бва да са заредили мобилните си устройства", допълва ¬енета ƒимитрова.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас