Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
12 яну
2016
 
 

Нов мобилен компютър за управление на складове от Zebra

3027 прочитания

Мобилен компютър с чувствителен на допир екран, предназначен за оптимизране на складовите операции пусна на пазара Zebra Technologies. Според компанията новият TC8000 може да увеличи продуктивността с 14%.

Устройството работи под управлението на операционната система Android и предлага ергономичен дизайн. Според Zebra благодарение на това, както и на 33% по-ниското тегло, физическото натоварване на върху ръката оператора е намалено с 15 на сто спрямо конкурентни продукти.

Zebra TC8000

Прочетете още: Новият мобилен компютър Zebra VC80 се вгражда в кранове

Основната иновация в новото решение е интегрираният инструмент, който позволява трансформиране на старите TE (Terminal Emulation) зелени екрани в базирани на изображения изцяло сензорни TE екрани. Благодарение на това се намалява нужният брой взаимодействия за изпълнението на дадена задача. Не се изисква никакво допълнително програмиране или модифициране на бекофис приложенията, подчертават от Zebra.

TC8000 предлага избор между две опции за сканиране - линеен баркод скенер или имиджър за разчитане на линейни и двумерни баркодове. Според компанията настоящият продукт е първият ръчен индустриален мобилен компютър, който има сензор за близост. Това прави възможно автоматичното сканиране на баркод при поставяне на артикул пред компютъра.

Компютърът предлага батерия сред с капацитет 6700 mAh. Тъй като тя се намира в ръкохватката при заменянето й не е необходимо да се изключва устройството и да се прекъсва работата. Също така TC8000 притежава и високи показатели за устойчивост – издръжлив е на многобройни падания от 2,4 м върху бетонова повърхност, защитен е от прах и влага и може да работи при екстремно ниски и високи температури.

Официален партньор на Zebra Technologies у нас е фирма Баркод Системи, която вече предлага новия продукт.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас