“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —мартфони
12 €ну
2016
 
 

» TP-LINK реши да пусне смартфони - Neffos сери€ C5

TP-LINK реши да навлезе на пазара на смартфони, пускайки свои модели с марката Neffos, като стартовата сери€ се казва C5.

2636 прочитани€

TP-LINK реши да навлезе на пазара на смартфони, пускайки свои модели с марката Neffos, като стартовата сери€ се казва C5.

TP-LINK реши да навлезе на пазара на смартфони, пускайки свои модели с марката Neffos, като стартовата сери€ се казва C5.

Neffos C5 включва 3 двусимови 4G смартфона, работещи с ќ— Android 5.1 – моделите C5L, C5 и C5Max.

ѕрочетете още: TP-LINK пусна WiFi рутер по най-мощни€ стандарт Ц 11ad

Neffos C5L е смартфон от стартов клас, който разполага с 4,5-инчов FWVGA екран, работи с четири€дрен процесор Snapdragon 210 с 1GB RAM. Neffos C5 има 5-инчов HD дисплей, четири€дрен процесор MediaTek MT6735 и 2GB RAM. ћоделът от висок клас Neffos C5 Max е с 5,5-инчов екран с резолюци€ 1080p, 8-€дрен процесор MediaTek MT6753 и същата RAM памет – 2GB. ¬ътрешна памет за съхранение на първи€ модел е 8GB, а другите два са с по 16GB. » трите смартфона имат слот за външни карти microSD с капацитет до 32GB.

ќсновната камера на моделите C5L и C5 е с 8Mpx резолюци€ и LED светкавица, а C5 ћаx предлага 13 Mpx задна камера с бленда ƒ/2.0 бленда и двойна LED светкавица. ѕредната камера на стартови€ модел е 2 Mpx, на другите два – по 5 Mpx. –азлика има и при батериите – тази в модела C5L е с капацитет 2000mAh, C5 разчита на батери€ 2200mAh, а C5Max – на батери€ с капацитет 3045mAh.

Neffos е експеримент за компани€та, см€та ƒжъстин “у, вицепрезидент на TP-LINK. „Neffos е ново пътешествие за TP-LINK, чи€то цел е да разшири начина на живот на нашите потребители. ќчакваме неговото представ€не на глобални€ пазар да ни даде информаци€ как да развиваме повече и по-добри продукти в бъдеще. ‘илософи€та „Smart & Simple” рефлектира във всички наши продукти“, добав€ “у.

“рите смартфона ще се достав€т в два цв€та - тъмносив и перленоб€л, а цената ще бъде съобщена при пускането на продуктите на пазара, което се очаква в кра€ на първото тримесечие на 2016 г., съобщиха от дистрибутора ¬иртуална зона.

≈“» ≈“»:
TP-Linkсмартфон
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас