Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
08 яну
2016
 
 

D-Link обнови серията си за домашна автоматизация

Компанията интегрира своя портал MyDlink Home с услугата IFTTT, чрез която потребителите персонализират алгоритмите за управление на дома.

6586 прочитания

Стратегическо партньорство в областта на домашната автоматизация обяви на CES 2016 D-Link. Тайванският производител ще си сътрудничи с IFTTT (If this then that), като по този начин потребителите ще могат да настройват алгоритмите за управление на умния си дом според своите предпочитания и вкусове. Съвместимостта с IFTTT дава възможност на потребителите да създават условни команди, с които да свържат множество продукти и приложения, като така създават напълно персонализирана домашна автоматизация.

 

Изграждане на WiFi мрежа с адаптивна роуминг технология с помощта на инструмента DKT-891 също е сред новостите, запазени от D-Link за изложението в Лас Вегас.

Прочетете още: D-Link обогати портфолиото си за видеонаблюдение с две HD камари

D-Link показа и новия си детектор DCH-S165, който засича звука от алармите за дим в помещението и изпраща моментални уведомления на потребителите. Този детектор просто се включва в електрическата мрежа и спомага за създаването на цялостно решение за обезопасяване на дома. Ако е поставен на разстояние до 15 метра от димните аларми, детекторът точно успява да засече звуците от алармите и да изпрати уведомление към мобилното устройство на потребителя.

Изграждане на WiFi мрежа с адаптивна роуминг технология с помощта на инструмента DKT-891 също е сред новостите, запазени от D-Link за изложението в Лас Вегас. С помощта на DKT-891 се разширява обхвата на рутера и се гарантира, че безжичната мрежа покрива целия дом, а същевременно се осигурява и роуминг.

Новите EXO рутери на D-Link

Новите EXO рутери на D-Link допълват серията от ултрапроизводителни рутери на компанията, осигурявайки внушителна скорост на изгодна цена. Новите попълнения в гамата са AC1900 Wi-Fi Router (DIR-879) и AC1750 Wi-Fi Router (DIR-869), които имат мощни усилватели за по-голям обхват и гигабитови портове за кабелна свързаност. Моделът AC1900 включва и технология SmartConnect, която автоматично насочва клиентите в безжичната честота, за да им осигури най-добра скорост на трансфер.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас