Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Цифрова телевизия
07 яну
2016
 
 

LG ще си сътрудничи с Netlix за глобалното проникване на платформата

LG е избрана за основен партньор на Netflix в световен мащаб.

3474 прочитания

LG Electronics обяви, че е сключила партньорско споразумение с Netflix на глобално ниво. Неговата цел е да улесни разрастването на световните операции на Netflix в областта на Интернет телевизията извън пазарите, на които услугата вече се е утвърдила (Северна и Южна Америка, Западна Европа, Австралия, Нова Зеландия и Япония). Новото разрастване ще предостави на потребителите и в България обширна библиотека от висококачествено съдържание, включително обработени за 4K HDR формат телевизионни сериали.

LG е избрана за основен партньор на Netflix в световен мащаб.

LG е избрана за основен партньор на Netflix в световен мащаб. В момента на пускането на услугата на Netflix, LG и Netflix ще обединят усилията си, за да предоставят предплатен достъп до нея, добавят от южнокорейската компания.

Прочетете още: Netflix стъпи и у нас, първият месец е безплатен

Едни от най-популярните авторски сериали на Netflix са Daredevil на Marvel, Orange is the New Black и Sense8. Компанията планира да предостави на световната си аудитория и сериала Marco Polo, обработен за HDR. По време на изложението CES 2016, провеждащо се в Лас Вегас между 6-9 януари, посетителите на щанда на LG могат да гледат специален 4K HDR клип от популярния Netflix сериал Daredevil на Marvel, обработен за Dolby Vision™.

Нашето глобално партньорство с LG ще помогне на любителите на телевизионното забавление по целия свят да открият и да се насладят на Netflix, е заявил Скот Майрър, вицепрезидент за екосистемата от партньори-производители на Netflix. - Радваме се, че ще можем да зарадваме нашите абонати с най-новите технологии и възможността да гледат любимите си сериали в 4K и HDR.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас