“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
05 €ну
2016
 
 

ќще 7 дни до крайни€ срок за участие в ДЌаградите на Ѕј»“У за 2015 г.

ƒо този момент в конкурса ДЌаградите на Ѕј»“У за 2015 г. са направени 45 регистрации в 12-те категории на надпреварата.

1922 прочитани€

ƒо този момент в конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2015 г. са направени 45 регистрации в 12те категории на надпреварата – ќбразователна награда, —тудентска награда, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, StartUp компани€, ћобилни решени€, е-Business, –азвлекателен софтуер, ∆урналистически принос и —пециална награда за значим принос.

–егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2016 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

 онкурсът е отворен за всички компании от » “ бранша, които работ€т у нас и са регистрирани съгласно българското търговско право, уточн€ват от Ѕј»“.

ѕрочетете още: ¬ече има 33 регистрации за конкурса Ќаградите на Ѕј»“ за 2015 г.

“ази година представител€т на Ѕългари€ в ≈вропейски€ парламент и посланик на ≈вропейската комиси€ на електронните умени€ ≈ва ѕаунова ще награди по един представител на победителите в 12-те категории от конкурса с работно посещение в Ѕрюксел. ќтличените победители ще посет€т европейските институции в столицата на Ѕелги€, като в рамките на визитата ще имат възможност да проведат работни срещи на високо ниво с представители на ≈ , евродепутати и неправителствени организации, активни в оформ€нето на регулаторната рамка на дигитална ≈вропа.

ќсвен статуетки и грамоти, всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чи€то стойност имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»“.

ѕетото издание на „Ќаградите на Ѕј»““ се провежда в рамките на кампани€та eSkills for Jobs 2015-2016, ко€то цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобр€ване на електронните им умени€. »нициативата се реализира едновременно в 21 държави на ≈—, като Ѕј»“ е изпълнител за Ѕългари€. Ќа национално ниво инициативата обедин€ва девет eSkills посланици, сред които евродепутатът ≈ва ѕаунова, вицепремиерът »вайло  алфин, јнна-ћари ¬иламовска, съветник в президентството, както представители на бизнеса.

ѕълна информаци€ за предишните четири издани€ на „Ќаградите на Ѕј»““ и кои са победителите в отделните категории по години може да се види тук.

–егистрационната форма, регламентът на конкурса и предложени€та за спонсорите са публикувани на сайта на наградите. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ в началото на февруари 2016 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас