Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
21 дек
2015
 
 

Fujitsu България награди свои партньори

2513 прочитания

Традиционни партньорски награди за изминалата финансова 2014-2015 г. (приключила на 31 март) раздаде българското представителство на Fujitsu. Връчени бяха общо седем статуетки.

По време на церемонията баха раздадени три приза “Посланик на Fujitsu”. По думите на Вяра Чангърова, старши мениджър клиенти във Fujitsu България, наградата се връчва за високата степен на лоялност, комуникативност и екипна работа. Две от наградите бяха персонални – за Димитър Димитров от фирма S&T и Ивайло Русинов от Stemo. Статуетка получи и целият екип на фирма Kontrax.

Прочетете още: Fujitsu трансформира бизнеса си към човешко-ориентирани иновации

Kontrax грабна и награда, за вяра в марката и акцент върху техниката на Fujitsu във всички свои офиси.

Приз за най-висок годишен ръст получи фирма S&T. По думите на Чангърова компанията е започнала да продава продукти с марката Fujitsu едва преди няколко години, а за финансовата 2014-2015 година скокът в оборота й се измерва в “десетки пъти”.

Награда за “Най-интересен проект”, изпълнен с техника на Fujitsu за миналата финансова година получи варненската фирма Dolphin-3. Тя изпълнила проект в здравно заведение, с използване на сървъри и решения за съхранение на данни на марката.

Призът “Партньор на годината” на Fujitsu България бе връчен на фирма Vali Computers. Според Вяра Чангърова компанията е демонстрирала най-силен ръст, най-високи продажби и лоялност.

Чангърова определи дните в края на годината преди Коледа като дни на равносметка. По думите й на ниво EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) компанията може да се похвали със силни резултати и особено силно трето календарно тримесечие на 2015 г. Според нея изминалата година е била и една от най-силните за българското представителство.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас