“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
10 дек
2015
 
 

ќстават 4 седмици за участие в конкурса ДЌаградите на Ѕј»“Ф за 2015 г.

2520 прочитани€

ƒо момента вече са направени 24 регистрации за конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за 2015 г., а остават 4 седмици до крайни€ срок за подаване на кандидатури.

ѕостъпилите регистрации са в 9 категории – ќбразователна награда, ƒържавна администраци€, ќбщинска администраци€, Ѕизнес иновативност, StartUp компани€, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер, ∆урналистически принос и —пециална награда за значим принос.

–егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2016 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

ѕрочетете още: Ќиколай јнгов: –аботим за създаването на 30 000 софтуерни специалисти

 ампани€та и церемони€та се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев.

ѕетото издание на „Ќаградите на Ѕј»“” се провежда в рамките на кампани€та eSkills for Jobs 2015-2016, ко€то цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобр€ване на електронните им умени€. »нициативата се реализира едновременно в 21 държави на ≈—, като Ѕј»“ е изпълнител за Ѕългари€.

“ази година евродепутатът и eSkills посланик ≈ва ѕаунова ще награди по един представител на победителите в 12-те категории с работно посещение в Ѕрюксел.  ќсвен статуетките и грамоти всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чи€то стойност имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»“.

 онкурсът е отворен и за организации, които не членуват в Ѕј»“, но условието към » “ компаниите е да работ€т у нас и да са регистрирани съгласно българското търговско право.

Ќадпреварата ще определи носителите на 12 награди в следните категории: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда (печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри), —тудентска награда, ѕублична администраци€ (държавна и общинска), Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас