Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Технологии
10 дек
2015
 
 

Лоялните бизнес клиенти на Банка ДСК ще получават до 35% по-евтин ток

Предложението на банката и Енерго-Про е насочено към малките фирми, които са лоялни клиенти на Банка ДСК

3333 прочитания

С до 35% могат да намалят своите сметки за електроенергия малки фирми, които са са лоялни клиенти на Банка ДСК. Това може да стане, ако се включат в свободния пазар за доставка на електроенергия в бизнес центровете на Банка ДСК в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Варна по съвместна програма на банката и енергоразпределителното предприятие Енерго-Про.

Банка ДСК и ЕНЕРГО-ПРО планират от началото на 2016 г. услугата да е достъпна и в останалите офиси на банката, специализирани в обслужването на малки и микро предприятия.

Лоялните бизнес клиенти на Банка ДКС могат да избират между едногодишни и тригодишни договори с различни профили при преференциални условия и опростени процедури.

Прочетете още: Британското сп. The Banker отличи Банка ДСК като БГ банка на 2015 г.

Малките фирми с годишно потребление около 20 мегаватчаса могат да намалят сметката си за ток веднага средно с 25%, показват изчисленията на ЕНЕРГО-ПРО. В отделни случаи спестяването може да достигне до 35 %, допълват от ЕРП компанията.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги търгува електроенергия на свободния пазар и има над 20% пазарен дял. От няколко месеца освен в Североизточна България, компанията има представителства и в София, Бургас, Пловдив, Плевен, Благоевград и Стара Загора.

„Избрахме Банка ДСК, защото повече от 20 г. е водеща в обслужването и кредитирането на средните и малки фирми, има богат опит в реализирането на подобни проекти с бизнес партньори, обясни Момчил Андреев, управител на ЕНЕРГО-ПРО Варна. - Привлече ни и присъствието й в над 200 населени места“, допълва той.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас