“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —ървъри
10 дек
2015
 
 

јƒ—»— постига 50% ръст на оборота за 2015 г.

 омпани€та залага на собствени сървърни решени€, засилва партньорството си с Tiger Technology.

3880 прочитани€

¬ладимир ¬ладков

Ќад 50% ръст на оборота за 2015 г., гол€ма част от който се дължи на продажбата и внедр€ването на собствени сървърни системи отчита јƒ—»—. „ омпани€та не продава просто продукти, а предостав€ завършени решени€ за специфични проблеми и проекти на своите клиенти и партньори“, за€ви на годишната среща на јƒ—»— управител€т на компани€та Ќиколай ¬ачев. „Ќашето мото винаги е било да сме на върха на технологи€та и да внедр€ваме най-новите стабилно работещи решени€, водейки се от приложимо и технологично издържано решение, което клиентите могат да си позвол€т. »менно тези клиенти през 2015 г. ни повериха редица своите проекти, както големи, така и по-малки“, допълни ¬ачев.

”правител€т на јƒ—»— Ќиколай ¬ачев

ѕрочетете още:  орпоративни функции в Synology DiskStation Manager 5.1

«а јƒ—»— най-важни€т източник на приходи са сървърите под собствена марка на компани€та, като 95% от т€х са базирани на Intel. ќсвен това фирмата внедр€ва системи за съхранение на данни на Synology и Infortrend. “ѕравим и доста работни станции, системи с малък форм фактор, предназначени за бизнеса, както и специфични решени€ при малките компютри“, за€ви ¬ачев. јдсис предлага ц€лата продуктова гама на Supermicro – от дънни платки през цели шасита, блейд системи, системи за съхранение и комутатори. ќт 2 г. достав€ и решени€ на ASRock, включително barebone системи, поддържащи гол€м брой видеокарти, комутатори на Quanta, RAID контролери на LSI (името им се запази, макар че от 1 г. компани€та се нарича Avago Technologies), мрежови решени€ и защитни стени на Barracuda, както и сървърни дискове на Hitachi.

јƒ—»— е партньор на българската фирма Tiger Technology вече повече от 10 г., когато внедр€ва първата система MetaSAN на Tiger у нас, но в момента засилва своето партньорство предвид нарасналите потребности на българските “¬ компании от по-ефективни решени€ за съхранение на продукционни файлове.

Tiger Technology не е много позната у нас, макар че над 10 г. се занимаваме с метадейта контролери, сърцето на SAN системите. „ѕознати сме в света с MetaSAN. ѕредлагаме софтуера TigerStore, който преобразува системите за съхранение на клиентите в интелигентни многопотребителски системи за работни процеси, осигур€ващи блоков достъп от Ethernet и Fibre клиенти“, об€сни Ќикола јпостолов от Tiger Technology. ќсвен това компани€та е разработила и 4 нови устройства - TigerBox 1 (с 4 отсека за дискове), TigerBox – решение за 16 директни Ethernet и Fibre клиенти, както и вариантите Tiger Serve 1 и Tiger Serve, като първото предлага висока степен на отказоустойчивост. „¬ Ѕългари€ работим с Ѕ»√ Ѕрадър, като нашето решение обслужва продукционните нужди и на трите актуални сезона“, за€ви јпостолов.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас