Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Смартфони
09 дек
2015
 
 

Макс обогати LTE портфолиото си с LG G4 Dual

Операторът предлага и други устройства с два SIM слота – смартфоните Huawei P8 Lite Dual и Coolpad Modena, както и таблета Lenovo Yoga Tab 10.

2133 прочитания

LTE операторът Макс разшири портфолиото от LTE съвместими смартфони и таблети, като предлаганите модели разполагат с по 2 слота за SIM карти.

Операторът предлага и други устройства с два SIM слота – смартфоните Huawei P8 Lite Dual и Coolpad Modena, както и таблета Lenovo Yoga Tab 10.

Флагманът на LG G4 вече може да бъде купен в магазините на Макс във вариант с два слота и два кожени калъфа. Клиентите на Макс получават един допълнителен кожен гръб, с който могат да сменят външния вид на смартфона си. Телефонът се продава за 966 лв. с трите тарифни плана – Unlimited (+60, 60 и 100). Останалите нови попълнения в магазините на Макс са смартфоните с два SIM слота Huawei P8 Lite Dual (за 440 лв) и Coolpad Modena (за 282 лв.), както и таблетът Lenovo Yoga Tab 2 10“ за 680,4 лв.

Прочетете още: Нов 4G план на Макс осигурява близо 60 GB за 21,9 лв. на месец

Компанията обяви, че скоро ще предложи и други нови модели. „Разширяването на портфолиото е възможно, защото Макс активира процедура за свързаност на всички LTE смартфони и таблети към своята 4G мобилна мрежа след тестване с десетки модели. Това означава, че всички LTE устройства, налични на българския пазар, вече биха могли да се свързват безпроблемно с 4G мрежата на Макс, включително всички най-често използвани смартфони и таблети“, коментират от мобилния оператор.

„Стараем се да предлагаме на клиентите си различни марки 4G LTE смартфони, защото на българския пазар все още има ограничен брой LTE устройства. Така предоставяме по-голям избор и възможности да се ползва супер бързия 4G LTE интернет от Макс“, допълва изпълнителният директор на Макс Нейчо Величков.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас