Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Преносими компютри
02 дек
2015
 
 

Новият мобилен компютър Zebra VC80 се вгражда в кранове

Устройството е предназначено за работа в тежки индустриални условия както на закрито, така и на открито.

4476 прочитания
Страница 1 от 2

Мобилен достъп до всички приложения предоставя на операторите на подемно-транспортни машини новото устройство VC80 на Zebra Technologies. С негова помощ те могат да изпълняват задачите си по-бързо и прецизно, обясняват от Баркод Системи България, бизнес партньор на Zebra.

Мобилният компютър Zebra VC80 е предназначен за работа в тежки индустриални условия както на закрито, така и на открито.

“Компактният дизайн на VC80 позволява лесното му монтиране във всякакви видове мотокари, електрокари и кранове. Подходящ е за употреба и в тежки индустриални условия както на закрито, така и на открито – складове, дистрибуционни центрове, летища, пристанища, разпределителни гари и др.“, добавят от Баркод Системи.

Прочетете още: Нови индустриални таблети на Zebra дават избор между Android и Windows

Zebra VC80 притежава висока степен на защита от прах и влага (сертификат IP66) и е устойчив на удари и вибрации. VC80 е единственото устройство от този клас, което има функции, специално създадени за работа в хладилна среда. Опасността от замръзване или конденз е елиминирана посредством нагреватели на екрана, батериите и корпуса, а температурни сензори контролират степента на нагряване.

Мобилният компютър има две опции за екрана – 1000 NITs - изключително ярък екран, подходящ за употреба на открито, и 400 NITs - за използване на закрито. Избор има и по отношение на процесора – двуядрен на 1,33 GHz с 2GB RAM или четириядрен на 1,91 GHz с 4 GB RAM. Zebra VC80 поддържа най-новите Wi-Fi стандарти 802.11a/b/g/n/ac с възможност за външна или вътрешна антена според изискванията на конкретното приложение. Устройството работи под операционна система Windows Embedded Standard 7 или Windows 7 Professional, съвместимо е и с Windows 10.

Zebra VC80 предлага разнообразни опции за монтиране дори в ограничени пространства. Има дори възможност за бързо освобождаване - само 10 секунди мобилният компютър може лесно да се премести в друг мотокар при нужда. Най-уязвимият компонент – сензорният екран, може да се смени на място и по този начин се намалява времето за ремонт.

1 2
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас