“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
01 дек
2015
 
 

12 отличени с наградите на Ѕј»“ ще идат на работно посещение в Ѕрюксел

Ѕј»“ ще раздаде награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

2056 прочитани€

ѕо един представител на победителите в 12-те категории от конкурса „Ќаградите на Ѕј»““ за 2015 г. ще има възможността да отиде на работно посещение в Ѕрюксел. Ќаградата е осигурена от представител€ на Ѕългари€ в ≈вропейски€ парламент и посланик на ≈вропейската комиси€ (≈ ) на електронните умени€ ≈ва ѕаунова. Ќовината съобщиха на 1 декември от »“ организаци€та.

ѕо покана на ѕаунова отличените победители ще посет€т европейските институции в Ѕрюксел, като в рамките на визитата ще имат възможност да проведат работни срещи на високо ниво с представители на ≈ , евродепутати и неправителствени организации, активни в оформ€нето на регулаторната рамка на ƒигитална ≈вропа.

ƒо момента има общо 11 за€вки за участие в 6 от категориите.

ѕрочетете още: ÷ифровите умени€ и програмирането да вл€зат в образователните програми

 андидатури могат да бъдат подавани в следните 12 категории: ќбразователна награда, ∆урналистическа награда (печатни медии, радио и телевизи€, интернет издани€, блогъри), —тудентска награда, ѕублична администраци€ (държавна и общинска), Ѕизнес иновативност,  орпоративна и социална отговорност, STARTUP компани€, E-business, ћобилни решени€, –азвлекателен софтуер и —пециална награда за значим принос.

–егистраци€та е безплатна и е отворена до 24.00 ч. на 12 €нуари 2016 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/ .

¬ конкурса могат да участват всички компании от » “ бранша, които работ€т у нас и са регистрирани, съгласно българското търговско право.

 ампани€та за „Ќаградите на Ѕј»““ и церемони€та по награждаването се провеждат под патронажа на ѕрезидента на –епублика Ѕългари€ –осен ѕлевнелиев.

5-то издание на „Ќаградите на Ѕј»““ е в рамките на кампани€та eSkills for Jobs 2015-2016, ко€то цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобр€ване на електронните им умени€. »нициативата се реализира едновременно в 21 държави на ≈—, като Ѕј»“ е изпълнител за Ѕългари€. Ќа национално ниво инициативата обедин€ва 9 eSkills посланици, сред които ≈ва ѕаунова, вицепремиерът »вайло  алфин, јнна-ћари ¬иламовска, съветник в президентството, както представители на бизнеса.

ќсвен статуетките и грамоти всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чи€то стойност имат възможност да закуп€т стоки или услуги от компании, членове на Ѕј»“.

ѕълна информаци€ за предишните 4 издани€ на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да се види на http://bait-awards.bg/Archive/

–егистрационната форма, регламентът на конкурса и предложени€та за спонсорите са публикувани на сайта на наградите. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ в началото на февруари 2016 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас