Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
01 дек
2015
 
 

Софтуерът Schneider Electric за електропроектанти вече и на български

Ecodial Advanced Calculation помага за изчисляване и оразмеряване на електрически уредби ниско напрежение.

5223 прочитания

Schneider Electric пусна софтуер за електропроектанти на български език. Продуктът Ecodial Advanced Calculation v4.8 бе представен за първи път на българския пазар на коктейл в резиденцията на Франция, на който всеки от гостите е получил лицензирано копие от софтуера.

Софтуерът Ecodial Advanced Calculation помага за изчисляване и оразмеряване на електрически уредби ниско напрежение (400 V). Софтуерът предлага изчертаване на еднолинейна схема, изчисляване на електрическите параметри - номинални токове, токове на късо съединение, падове на напрежение и т.н., избор на проводници, кабели и комутационна апаратура. Резултатите са напълно в съответствие с действащите у нас и Европа приложими стандарти.

Ecodial Advanced Calculation е специално адаптиран за България, като интерфейсът и резултатите са на български език. Предназначението му е да улеснява работата на електропроектантите, да спестява време в процеса на проектиране и да осигурява на проектантите допълнителна сигурност, обясняват от Schneider Electric.

Прочетете още: Schneider Electric и Cisco с партньорство при комуникациите

„Направихме първото представяне в София, като предвиждаме още серия представяния в различни градове в страната. Целта ни е максимален брой проектанти да се запознаят с качествата на Ecodial Advanced Calculation и да получат официално копие от него“, заявиха инж. Димитър Антов и инж. Атанас Йорданов, технически консултанти в Schneider Electric България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденцияРагу Рагурам, VMware: Многооблачните среди са основна тенденция

Рагу Рагурам е оперативен директор във VMware, отговарящ за продуктите и облачните услуги на компанията. В интервю за Computerworld той коментира кои са основните тенденции в областта на облачните услуги и какво ще донесе на клиентите...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас