Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
01 дек
2015
 
 

Софтуерът Schneider Electric за електропроектанти вече и на български

Ecodial Advanced Calculation помага за изчисляване и оразмеряване на електрически уредби ниско напрежение.

4849 прочитания, 0 коментара

Schneider Electric пусна софтуер за електропроектанти на български език. Продуктът Ecodial Advanced Calculation v4.8 бе представен за първи път на българския пазар на коктейл в резиденцията на Франция, на който всеки от гостите е получил лицензирано копие от софтуера.

Софтуерът Ecodial Advanced Calculation помага за изчисляване и оразмеряване на електрически уредби ниско напрежение (400 V). Софтуерът предлага изчертаване на еднолинейна схема, изчисляване на електрическите параметри - номинални токове, токове на късо съединение, падове на напрежение и т.н., избор на проводници, кабели и комутационна апаратура. Резултатите са напълно в съответствие с действащите у нас и Европа приложими стандарти.

Ecodial Advanced Calculation е специално адаптиран за България, като интерфейсът и резултатите са на български език. Предназначението му е да улеснява работата на електропроектантите, да спестява време в процеса на проектиране и да осигурява на проектантите допълнителна сигурност, обясняват от Schneider Electric.

Прочетете още: Schneider Electric и Cisco с партньорство при комуникациите

„Направихме първото представяне в София, като предвиждаме още серия представяния в различни градове в страната. Целта ни е максимален брой проектанти да се запознаят с качествата на Ecodial Advanced Calculation и да получат официално копие от него“, заявиха инж. Димитър Антов и инж. Атанас Йорданов, технически консултанти в Schneider Electric България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ТОП100 НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМПАНИИ


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас