“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
27 ное
2015
 
 

»нициативата за тестване на телевизори на Philips събра над 75 видеа

2721 прочитани€

30 участника съдадоха над 75 видео ревюта в рамките на об€вената наскоро програма за домашно тестване на новите модели смарт телевизори на Philips. —поред организаторите на инициативата бро€т на получените материали е се е оказал три пъти по-висок от очакваното.

—поред потребителите, изпробвали новите модели на Philips, една от най-значимите техни функции е технологи€та Ambilight. ’арактеристики като Ultra HD (4 ), качество на картината и цветове също са получили високи оценки.

ѕрочетете още: Ќад 2800 кандидати за домашно тестване на телевизори Philips

Ќай-новата верси€ на операционната система Android Lollipop пък предефинира разбирането за това какво може един телевизор, превръщайки го в пълноценен и свързан мултимедиен център. Ќа преден план излизат също звуковите възможности на телевизорите и техни€т дизайн.

„÷елта на програмата е да приближим телевизорите Philips още повече до хората и да получим т€хното обективно мнение, след като са имали възможност да изпробват даден модел в дома си – каза √еорги ћихайлов, управител на TP Vision Ѕългари€. – Ѕлагодарни сме на всички участници, които споделиха своите искрени впечатлени€.“

30-те участника б€ха избрани сред над 2800 кандидати, из€вили желание да изпробват нов модел смарт телевизор на Philips в собствени€ си хол. “е разказаха от първо лице своите впечатлени€ от изжив€ването, включвайки и семейството си или домашни любимци като главни действащи лица.

Ќай-млади€т участник е на 19 години, а интуитивното управление на телевизорите Philips е засвидетелствано от участник на 80 години.

ѕрограмата за тестване на новите модели телевизори Philips в Ѕългари€ под мотото „Philips TV - Ќе гледаш. »зжив€ваш“ се организира от TP Vision – компани€та, ко€то разработва и произвежда телевизорите с холандската марка. ¬ продължение на две седмици всички желаещи да се включат в ѕрограмата имаха възможността да се регистрират на специалната уеб платформа, където по желание предостав€ха и сво€ видео визитка.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас