Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
13 ное
2015
 
 

Eaton с нови автоматични превключвателя за захранване от два източника

2614 прочитания

Два нови автоматични превключвателя (ATS) за увеличаване на резервираността при използване на два източника на захранване представи Eaton. Според компанията новите ATS 16 и ATS 30 предлагат увеличена оперативна сигурност, позволявайки захранване на оборудването и продължаване работата на бизнеса при прекъсване на някой от източниците.

И двата нови продукта заемат 1U пространство в рака и предлагат напълно автоматично превключване между източниците на захранване. ATS 16 е оразмерен за 16 А и има два входни конектора IEC C20 и осем изходни IEC C13, плюс един IEC C19 за поддържаното оборудване.

Според Eaton ATS 30 пък е единственият 30 А автоматичен превключвател на захранване на пазара. Той се свързва с твърди връзки както на входа, така и на изхода. Той също така предлага интегрирани мрежови функции, които са опционални за ATS 16, и мрежова свързаност, позволяваща на потребителите да достъпват, конфигурират и управляват устройството от отдалечени места.

Прочетете още: Двоен ръст при натоварването на рак в ЦОД до няколко години

Eaton ATS 30

ATS 30 може също така да се комбинира със стелажните електроразпределителни устройства на Eaton от трето поколение (ePDU G3) за разпределение на захранване към множество устройства. Наблюдение на работата му може да се осъществява и чрез оптимизирания за виртуални среди софтуер Intelligent Power Manager на компанията.

„Резервираността на захранването от два източника е силно необходима в съвременните ИТ среди, където спиранията и прекъсванията на услугите могат да създадат големи проблеми и да струват скъпо – обяснява Джулиън Салинас, продуктов мениджър в Eaton. – Същевременно само сървърите и мрежовите продукти от висок клас притежават вградена функция за захранване от два източника. Ето защо ние разработихме наши собствени нови автоматични превключватели на захранване, които да предлагат лесно и удобно решение на този проблем.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас