Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
04 ное
2015
 
 

Поликомп стана дистрибутор на мониторите Philips и AOC

Дистрибуторът ще предлага пълната гама от модели на двете компании.

2993 прочитания

Поликомп подписа дистрибуторски договор с компаниите AOC и MMD, лицензен партньор за монитори Philips, , по силата на който пълната гама монитори от двете марки вече се предлагат от българската компания, съобщиха от MMD.

По този начин Поликомп допълва продуктовото си портфолио, което включваше досега монитори на Acer, Apple, BenQ, Dell, HP, Lenovo, LG, Samsung и Viewsonic. “С новите предложения дистрибуторът ще бъде в състояние да отговори на запитванията на своите клиенти, независимо дали те обслужват крайни потребители, бизнес организации, работят по проекти или в сферата на ритейл бизнеса. Последните модели на производителите под шапката на MMD са вече на склад и могат да бъдат поръчвани”, заявиха от Поликомп.

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, която ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.

Прочетете още: Нови монитори на AOC се грижат за здравето на очите

„Целта ни е да постигнем най-голям пазарен дял на мониторите Philips и AOC в България, каза Мартин Лечев, мениджър продажби в MMD за България, Македония и Албания. - Новите договорни отношения с водещия ИТ дистрибутор Поликомп ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой професионални потребители и корпоративни клиенти. Мониторите Philips и AOC се приемат отлично от българския пазар, заради авангардния си дизайн и иновативни функции, така че търсенето се увеличава“, добавя той.

„Дисплеите на Philips са подчинени на философията Well-being, създават уют, комфорт и спокойна работна среда, коментират от Поликомп. - Резултатите от дългогодишните изследвания на развойния център на производителя за влиянието на светлината върху човешкото здраве са въплътени в последните технологии, приложени в пълната гама монитори: от тези за офис и домашно приложение до професионалните дисплеи и решенията тип „digital signage.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас