Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
03 ное
2015
 
 

Neterra и Netix на форума за филмова индустрия DISCOP Africa

1776 прочитания

Телеком операторът Нетера (Neterra) и B2B платформата за споделяне на Ethernet и IP услуги Нетикс (NetIX) ще вземат участие в изложението за филмова индустрия DISCOP Africa, което ще се проведе в Йоханесбург, ЮАР, от 4 до 6 ноември.

Нетера ще представи своите платформи за телекомуникационни оператори, сред които е представената през 2013 г. DTH Platform-as-a-Service (PaaS), която включва и IPTV функционалност за OTT разпространение в интернет и в затворени мрежи.

Прочетете още: DTH платформата на Нетера има 2500 ТВ канала и 15 оператора

В момента получава и разпространява над 2500 телевизионни канала за над 15 оператора в Европа и Африка. Излъчването и приемането на спътникови канали в София Телепорт се обслужва от два независими антенни обекта в България, както и от обекти във Великобритания, Германия и Израел.

Нетикс предлага мащабируема мрежа от ново поколение за по-бърза интернет връзка. Според компанията тя е алтернатива на скъпите и неефективни мрежи за пренос на данни и предлага по-бърз и директен достъп към най-популярното съдържание, свързаност и членство в много локални платформи за обмяна на трафик в целия свят. В момента мрежата обхваща 13 европейски държави, като плановете са през следващите 5 г. да бъдат открити нови точки на присъствие (PoPs) в 26 града на 5 континента. У нас наземното разпространение на услугите на Нетера се извършва чрез мрежата на Нетикс.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас