“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | јутсорсинг
27 окт
2015
 
 

Ocado Technology и Questers с партньорство, наемат 200 »“ специалисти

—делката ще създаде нови 200 работни места за опитни софтуерни специалисти и инженери в технологичната индустри€ в Ѕългари€.

5736 прочитани€

—пециализираната в аутсорсинг на »“ и консултантски услуги компани€ Questers об€ви официално партньорството си с Ocado Technology – компани€та, ко€то стои зад технологичните решени€ на най-големи€ в света онлайн търговец на хранителни стоки, Ocado.com. Ocado Technology изгражда всички технологични решени€ на компани€та самосто€телно: системи за контрол и извест€ване в реално време, роботика, визуални системи, машинно обучение, симулатори, анализ и обработка на данни, маршрутизиращи системи и големи данни.

ѕартньорството с Questers ще позволи на Ocado да разрасне своето технологично поделение и ще подпомогне амбициозни проекти

—поред компаниите, партньорството ще позволи на Ocado да разрасне своето технологично поделение и ще подпомогне амбициозни проекти като пренаписване и подготв€не на софтуерната платформа за облачна интеграци€, обнов€ване на всички технологични модули и създаване на универсално решение, позвол€ващо стабилно надграждане и използване от други големи търговци.

ѕрочетете още: 18 фирми с приходи от 308 млн. лв. от аутсорсинг през 2014 г.

“ова ще създаде нови 200 работни места за опитни софтуерни специалисти и инженери в бурно развиващата се технологична индустри€ в Ѕългари€, разкриват двете партниращи си организации.

„Ѕизнесът на Ocado прави онлайн пазаруването още по-лесно и удобно, което се постига със сложни технологии, роботизаци€ и софтуер. »менно със стратегическото развитие на такива проекти ще бъде ангажиран нови€т екип“, коментира јлександър ƒрангажов, изпълнителен директор на Questers.

Questers Bulgaria дебютира в тазгодишната класаци€ на в. Computerworld Ѕългари€ „» “ “оп 100“ и отчете постъплени€ от аутсорсинг за 2014 г. в размер на почти 10,7 млн. лв. ƒружеството се класира на втора позици€ в тази подредба след центъра за отдалечени услуги Hewlett-Packard Global Delivery Bulgaria Center в —офи€, който е безапелационен лидер не само в аутсорсинг подредбата, но и в ц€лата класаци€. Questers Bulgaria се про€ви и като един от най-щедрите работодателите в "» “ “оп 100".

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

ѕреглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

 акви нови и интересни неща може да ни разкаже ѕламен Ѕоев от ≈лит —офтуер

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас