Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Телекомуникации
21 окт
2015
 
 

Телекомът ITD Network бе преименуван на Cooolbox

Компанията взе името на популярната си FTTH услуга и ще се фокусира върху крайните потребители.

3508 прочитания

Доставчикът на оптичен интернет, IP телевизия, IP телефония и градска оптична свързаност ITD Network се преименува на Cooolbox. Промяната вече е в сила и няма да засегне потребителите на интернет и телевизия, съобщиха от компанията. Физическите лица и корпоративните клиенти ще продължат да получават услугите, за които са платили, няма да се налага преподписване на договорите, а фактурите вече ще излизат на името на Cooolbox.

За последните 3 г. компанията е инвестирала над 5 млн. лв. в мрежата и оборудването. „Основната цел на промените е преориентиране на компанията от оператор, фокусиран върху предлагането на интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет оператори, към доставяне на услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми. Трансформацията включва преминаването от корпоративна структура към гъвкав модел, отворен и близък до клиента“, твърдят от ITD Network, вече действаща като Cooolbox.

Компанията разширява покритието на услугите си. „На финалната права сме от пълно покритие за град Пловдив за домашни клиенти, а във Велико Търново този процес вече е приключил“, добавят от телекома.

Прочетете още: С евросредства ITD Network създаде собствена IPTV платформа

Потребителите на IPTV услугата ще продължат да ползват следните възможности: гледане на предавания на определени канали до 7 дни назад; спиране на пауза на текущо и минало предаване; превъртане назад в текущо предаване; превъртане напред и назад в минало предаване. До момента само 3 компании в България имат собствена IPTV платформа, като услугата се развива в страната ни от 8 години, допълват от Cooolbox.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас