Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
20 окт
2015
 
 

40 нови работни позиции обяви Telerik, a Progress Company

3125 прочитания, 2 коментара

Кандидати за 40 работни позиции набира Telerik, a Progress Company в София. Свободните места са в в екипите „Маркетинг“, „Продукти“, „Софтуерно инженерство“, „Техническа поддръжка“ и „Администрация“ и др., обясняват от компанията, допълвайки че представляват половината от всички свободни позиции на Progress в глобален мащаб. От началото на годината служителите в местния офис на софтуерния разработчик са се увеличили с над 80 души.

След придобиването от Progress през декември 2014 г., офисът в София стана най-големият на американската компания. „Българският екип има ключова роля за стратегическото разрастване на Progress и създаването на иновации – коментира Димитър Таслаков, главен директор „Човешки ресурси“ разработчика. – Затова и през 2016 г. ще продължим да разширяваме екипа тук не само в сферата на софтуерното инженерство, но и в редица други важни за бизнеса области. С приоритет е развитието на служителите ни чрез участие в интересни проекти с глобално значение, споделяне на знания и осигуряване на отлична среда и култура на работа. Много голям фокус поставяме и върху развитието на мениджмънта в България, който има водещо значение за успеха на корпоративната ни стратегия.”

Прочетете още: ИТ компаниите да се грижат повече за кариерно развитие на служителите

Илюстрация: Shutterstock.com

Telerik, a Progress Company активно да наема инженери, отговарящи за разработката, поддръжката и качеството на софтуера, както и специалисти по маркетинг, бизнес и администрация. Заинтересованите от отворените в България позиции, могат да намерят повече информация за възможностите за кандидатстване на уебсайта на компанията.

Също така тя търси и нови служители с нетехнологичен профил. След придобиването на Telerik, местните специалисти по дизайн поемат грижата за глобалната визуална идентичност на обединената компания и отговарят за графичния дизайн на нейните уеб и маркетинг активи. Новите попълнения ще отговарят за решенията на компанията за разработка на уеб, десктоп и мобилни приложения, както и платформите за дигитален маркетинг - Telerik Sitefinity CMS и Digital Experience Cloud.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас