Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
13 окт
2015
 
 

Telerik добави UI инструменти за разработка на приложения за Win10

Пакетът Telerik DevCraft вече включва таблици за Kendo UI®, ASP.NET MVC и Web Forms, както и Telerik Report Server за автоматизирано изпращане на доклади.

5184 прочитания

Нова версия на своя професионален пакет за разработка на .NET приложения Telerik DevCraft пусна на пазара Telerik (a Progress Company). В нея са включени нововъведения и подобрения, подпомагащи глобалната общност от 1,8 млн. разработчици на Telerik и Progress да създават уеб, десктоп и мобилни приложения. Пакетът предоставя инструменти за разработка на приложения за най-новата операционна система на Microsoft - Windows 10. Сред новостите в Telerik DevCraft са:

  • Telerik UI за Universal Windows Platform – инструменти за потребителски интерфейс (UI), улесняващи разработката на приложения за Windows 10, които използват един и същ програмен код и работят еднакво добре на множество различни устройства, поддържащи Windows 10. Пакетът включва 19 UI решения, в това число инструменти за визуализация и представяне на данни и редакция, както и карта, календар и инструменти за въвеждане на данни и навигация.
  • Таблици за Kendo UI®, ASP.NET MVC и Web Forms – решението на Telerik за създаване на потребителски интерфейс за визуализация и управление на данни в таблици, сходни на тези в Excel, вече е налично за уеб приложения. То предоставя ключови функционалности, характерни за Excel, като формули, навигация, условно форматиране и възможност за запазване на Excel файлове и улеснява управлението на данни в бизнес приложения.
  • Автоматизирано изпращане на доклади - Telerik Report Server предоставя възможност на разработчиците да изпращат доклади към принтер и по е-поща автоматично по предварително зададено разписание. В допълнение потребителите могат да се идентифицират, използвайки данните си за достъп до Active Directory (Microsoft AD FS), което позволява на разработчиците по-лесно да интегрират решението съобразно политиките за достъп на компанията.

Днес от разработчиците се изисква да създават нови приложения и да обновяват старите още по-бързо. Затова продължаваме да поддържаме изключително динамичен график на пускане на нови версии на портфолиото от UI инструменти и решения“, коментира Марина Христова, вицепрезидент „Управление и маркетинг на продукти“ в Telerik DevTools, Progress.

Прочетете още: Студентите у нас ползват безплатно .Net инструменти на Telerik

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас