Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
13 окт
2015
 
 

Telerik добави UI инструменти за разработка на приложения за Win10

Пакетът Telerik DevCraft вече включва таблици за Kendo UI®, ASP.NET MVC и Web Forms, както и Telerik Report Server за автоматизирано изпращане на доклади.

3364 прочитания, 0 коментара

Нова версия на своя професионален пакет за разработка на .NET приложения Telerik DevCraft пусна на пазара Telerik (a Progress Company). В нея са включени нововъведения и подобрения, подпомагащи глобалната общност от 1,8 млн. разработчици на Telerik и Progress да създават уеб, десктоп и мобилни приложения. Пакетът предоставя инструменти за разработка на приложения за най-новата операционна система на Microsoft - Windows 10. Сред новостите в Telerik DevCraft са:

  • Telerik UI за Universal Windows Platform – инструменти за потребителски интерфейс (UI), улесняващи разработката на приложения за Windows 10, които използват един и същ програмен код и работят еднакво добре на множество различни устройства, поддържащи Windows 10. Пакетът включва 19 UI решения, в това число инструменти за визуализация и представяне на данни и редакция, както и карта, календар и инструменти за въвеждане на данни и навигация.
  • Таблици за Kendo UI®, ASP.NET MVC и Web Forms – решението на Telerik за създаване на потребителски интерфейс за визуализация и управление на данни в таблици, сходни на тези в Excel, вече е налично за уеб приложения. То предоставя ключови функционалности, характерни за Excel, като формули, навигация, условно форматиране и възможност за запазване на Excel файлове и улеснява управлението на данни в бизнес приложения.
  • Автоматизирано изпращане на доклади - Telerik Report Server предоставя възможност на разработчиците да изпращат доклади към принтер и по е-поща автоматично по предварително зададено разписание. В допълнение потребителите могат да се идентифицират, използвайки данните си за достъп до Active Directory (Microsoft AD FS), което позволява на разработчиците по-лесно да интегрират решението съобразно политиките за достъп на компанията.

Днес от разработчиците се изисква да създават нови приложения и да обновяват старите още по-бързо. Затова продължаваме да поддържаме изключително динамичен график на пускане на нови версии на портфолиото от UI инструменти и решения“, коментира Марина Христова, вицепрезидент „Управление и маркетинг на продукти“ в Telerik DevTools, Progress.

Прочетете още: Студентите у нас ползват безплатно .Net инструменти на Telerik

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас