Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD |
13 окт
2015
 
 

Дискутират експерти: корпоративната мобилност и бизнес ефективността

Мобилните приложения и тяхното използване в бизнеса, как да се избере решение по мярка, сигурност и корпоративни политики, мобилността и крайните клиенти – потребителско преживяване и лоялност. На тези и на още много други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на 21 октомври.

1163 прочитания

Според данни на Frost & Sullivan делът на отдалечените и мобилните служители ще се увеличи в близките 3 години. Това все повече извежда на преден план в предприятията въпросът за внедряването и широкото използване на корпоративни мобилни приложения и мобилни технологии – както към служителите, така и към клиенти, доставчици и партньори. 

корпоративна мобилностРедовното проучване Tech Poll на списание CIO от своя страна също посочва корпоративната мобилност сред основните ИТ приоритети на компаниите за 2015 г. Данните от това проучване сочат, че 57 на сто от ИТ лидерите очакват увеличение на ИТ бюджетите през настоящата година, което е най-голямо за последните 6 години. Сред областите с най-голямо увеличение на бюджета запитаните са поставили мобилните приложения (52%) и  управлението на корпоративната мобилност (52%).

Мобилните приложения и тяхното използване в бизнеса, как да се избере решение по мярка и как да се имплементира, BYOD – как, кога и защо, сигурност и корпоративни политики, мобилността и крайните клиенти – потребителско преживяване и лоялност? На тези и на още много други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на 21 октомври 2015 г. Дискусията се организира от технологичния сайт IDG.bg.

Прочетете още: ЦИЕ - все по-интересен за доставчиците на корпоративни мобилни решения

Сред участниците в дискусията ще бъдат Николай Захариев, мениджър “Информационни технологии” в Ханиуел България; Иван Такев, CIO на Гопет Транс; Стефан Главчев, ИТ мениджър на Девин АД; Светослав Богданов, ИТ мениджър на BAUHAUS, и Илия Кръстев, CIO на Сити Хоспиталс енд Клиникс АД.

Подробности за официалните гости, които ще участват в обсъждането, въпросите, които ще бъдат обсъдени, както и възможност да се регистрирате, можете да намерите на http://discussions.idg.bg/120.

Слушателите също имат възможност да участват в обсъждането, като изпращат предварителни въпроси на http://discussions.idg.bg/120/questions, които ще бъдат зададени по време на уебинара.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Сергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в СофияСергей Белоусов, Acronis: Отваряме развоен център в София

Сингапурският специалист в областта на архивирането, възстановяването и защитата на данни създава свой голям инженерингов център в София, в който до 2-3 години трябва да работят над 200 високовалифицирани специалисти. Това обяви главният...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас