Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
12 окт
2015
 
 

Viber назначи още един българин в екипа си за региона

Даниела Иванова е новият мениджър „Бизнес развитие“ на Viber за Централна и Източна Европа.

4127 прочитания

Viber увеличи екипа си за Централна и Източна Европа, назначавайки Даниела Иванова за мениджър бизнес развитие за региона. През август Viber стартира свой офис в Централна и Източна Европа, като избра за генерален мениджър Атанас Райков.

„Разрастването на екипа е част от стратегията на Viber за допълнително засилване на позициите си в региона чрез използване на локален подход при изграждане на партньорства и маркетинга. В момента Viber има повече от 606 милиона уникални потребители в света. Централна и Източна Европа се нарежда в топ три на регионите в света“, твърдят от иновативната компания.

Даниела Иванова се завръща в България, за да се присъедини към екипа на Viber и ще отговаря за разработването на бизнес портфолиото на Viber като създава предложения с помощта на локални партньори. Първоначалният фокус ще е върху държавите България, Сърбия, Хърватска, Гърция и Унгария, водещи пазари от гледна точна на статистика и потенциала за развитие на 27 милионната база на Viber от потребители в региона на Централна и Източна Европа.

Прочетете още: Viber: Tелекомите са важен партньор и имаме успешни съвместни проекти

Като част от стратегията си на взаимодействие с потребителите Viber създава нови и развлекателни функции за тях – от разнообразни забавни колекции от дигитални стикери до дискусии в реално време - Public Chats, които дават възможност на потребителите да следят и взаимодействат с известни имена от шоу бизнеса, спорта, музиката и други.

„Наблюдаваме изключителен прираст на потребителите на Viber в региона на Централна и Източна Европа в последно време. Назначаването на Даниела като мениджър бизнес развитие е от изключителна важност за продължаването на тази тенденция“, обяснява Ярон Шехтман, директор бизнес развитие във Viber.

„Даниела ще ни помага да създаваме интересно съдържание и маркетинг стратегии с партньори на местно ниво, добавя Атанас Райков. - Нейният сериозен опит в разработването на успешни дигитални, мобилни и фокусирани върху марката партньорства се допълва от международния й професионален опит, включително работата й в SoundCloud в Берлин през последните 3 години.“

„Моята основна задача е да създаваме интересни изживявания и добри маркетингови решения за нашите потребителите от държавите в Централна и Източна Европа, докато промотираме всички развлекателни функции на Viber”, казва Даниела Иванова.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас