Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
05 окт
2015
 
 

AEG със серия UPS-и за компютри и 3D принтери

2757 прочитания

Нова серия токозахранващи устройства (UPS), предназначена за малки и средни фирми, както и за домашна работна среда,  представи AEG Power Solutions. Според компанията новите Protect B / NAS за предназначени да осигуряват работата на компютри, 3D принтери, NAS устройства, банкомати и др.

От компанията описват новата серия като подходяща също така за уеб компании, търговски обекти, обучителни центрове, административни сгради, неправителствени организации, консултантски екипи, свободни професии и домакинства. Protect B моделите предлагат т.нар. „зелен режим“, който повишава ефективността на батерията. Токозахранващите устройства са изградени на базата на линейно-интеркативна технология, която е подходяща за защита на фирмените данни и друга чувствителна информация в случай на прекъсване на електричеството или токови удари. По-сериозните колебания в напрежението се компенсират системно с помощта на вградения пререгулатор (AVR) на устройствата.

Прочетете още: Енергийната ефективност в ЦОД – тема с голям потенциал

Новите модели са оборудвани LCD екрани с висок контраст, които показват информация за статуса и различните измервани стойности, включително оставащото време за работа. В добавка те разполагат с портове за телефон, факс, рутер и други мрежови устройства, както и с интелигентна система за мониторинг с USB интерфейс.

Продуктите на AEG Power Solutions могат да бъдат намерени у нас в мрежата на българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България. „За нас България винаги е било важно да осигури надеждни технологични решения за всеки тип бизнес организация у нас, без значение дали това е голяма корпорация, или малка фирма – заяви Цветан Вълков, изпълнителен директор на дистрибутора. – Новите UPS решения на AEG се вписват чудесно в тази стратегия и ни позволяват да предоставим едно наистина ефективно решение за непрекъсваемостта на услугите в малките и средни фирми.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас