Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
05 окт
2015
 
 

Учебен център ТехноЛогика чества 20-годишен юбилей

4682 прочитания

Учебният център „ТехноЛогика“, създаден през далечната 1995 г., чества своята 20-годишнина. Центърът е първият международно сертифициран частен учебен център у нас, съобщиха от българската ИТ компания на 5 октомври.

През тези години центърът израства много и днес разнообразието от курсове включва както чисто технологични, така и други, не по-малко важни за успешното изграждане на информационни системи обучения, като бизнес анализ и управление на проекти, посочват от обучителното звено. Сред тях са и курсове по поръчка спрямо специфичните нужди на клиента, такива по CAD/CAM, ГИС, бизнес софтуер и много други области, в които фирмата специализира, разкриха от „ТехноЛогика“.

„Чрез него реализирахме няколко ключови цели, споделя Огнян Траянов, изпълнителен директор на „ТехноЛогика“ - Най-важната бе да осигурим възможност на клиентите бързо и ефективно да използват модерните информационни технологии, което е важно за гарантиране на техните инвестиции в тези технологии и продукти. Работата по неговото израстване ни помогна да изградим капацитет да генерираме, структурираме и предаваме знания и опит, да бъдем учеща се организация, която анализира и се учи как се учи“.

Прочетете още: ИСАК на ДФ Земеделие ще осигури онлайн подаване на документи

Учебен център „ТехноЛогика“ има статут на Oracle Approved Education Provider, Oracle Authorized Education Reseller и е официален учебен център на Project Management Institute и International Institute of Business Analysis. През изминалите години в него са обучени над 7000 курсисти от над 500 организации. Всички те, чрез анонимни анкети след края на всеки курс, оценяват качеството на обучението като изключително високо – средно 94/95 от 100 точки.

Едно от най-големите предимства на учебен център „ТехноЛогика“ са неговите преподаватели, изтъкват от ИТ компанията. Те са сертифицирани от съответния международен партньор професионалисти и притежават педагогически умения и богат практически опит в проекти от различен мащаб. Сред организациите, които използват услугите на центъра, са представители както от частния сектор, така и от държавната администрация, като много от тях се доверяват на екипа на „ТехноЛогика“ повече от 10 г.

„Горд съм, че инвестирахме изпреварващо и създадохме първият, сертифициран от водеща международна ИТ фирма, учебен център у нас. В него са се обучавали хиляди ИТ специалисти, включително и на други фирми от бранша, но това не ни смущава – спечелили сме тяхното уважение като професионалисти. И винаги мотото ни е било „Обучение за професионалисти от професионалисти с богати знания и практически опит“, коментира Траянов.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас