Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Цифрова телевизия
30 сеп
2015
 
 

blizoo обнови оптичната си мрежа в Добрич с 400 хил. лв.

Операторът е изградил до 11 000 домакинства в Добрич хибридна мрежа, която осигурява интернет със скорост до 200 Mbps.

3566 прочитания

Кабелният оператор blizoo е завършил обновяването на мрежата си в Добрич, като за изграждането на хибридната оптично-коаксикална мрежа в града операторът е инвестирал 400 000 лв.

Новоизградената мрежа е изцяло подземна и свързва 11 000 нови домакинства. Тя позволява на потребителите в Добрич да ползват интернет със скорост до 200 Mbps към абоната, достъп до аналогови и цифрови телевизионни услуги, както и фиксирана телефония без месечна такса.

Обявявайки обновената си мрежа blizoo предоставя на добричките си клиенти специални предложения. Тройният пакет „Шампион“ включва 170 канала, 41 от които в HD формат; HBO и Диема Спорт HD; интернет със скорост на сваляне 200 Мbps, както и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи в България. Той се предлага на специална цена в офисите на blizoo. Абонатите на този пакет могат да ползват безплатно услугата HBO GO за 3 месеца.

Прочетете още: КЗК одобри сделката между Мтел и blizoo

„Обновяването на мрежата ни в Добрич е част от непрекъснатите усилия на blizoo да предоставя на своите клиенти по-атрактивни, надеждни и достъпни услуги. Технологичните подобрения в инфраструктурата ни позволяват повишаване качеството на предложенията ни, както и по-бързо и безпроблемно сърфиране със скорост до 200 Mbps. Правим тези промени с пълната увереност, че с тях гарантираме по-качествени услуги и повече забавление у дома!“, коментира Щерьо Бадалов, технически директор в blizoo.

Операторът сключи договор с Мтел за цялостно придобиване на кабелния бизнес на blizoo у нас, като наскоро сделката получи одобрението на КЗК.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас