Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
28 сеп
2015
 
 

Учебният център на New Horizons Bulgaria - глобален център на 2015 г.

5447 прочитания

„Ню Харайзънс България“ (New Horizons Bulgaria) е избран за глобален център на 2015 година сред над 300 центъра на New Horizons Computer Learning Centers в повече от 60 държави по света, съобщиха от компанията на 28 септември. Специализираният в провеждането на ИТ и бизнес курсове обучителен център получи отличието въз основа на постигнати резултати по ключови показатели като пазарен дял, обем и оценка на качество на обученията от независимата компания Metrics That Matter, допълват от дружеството.

Учебният център е познат на българския пазар от 2002 г. под името CTEC-BG. Присъединява се към New Horizons Computer Learning Centers през 2008 г. и оттогава многократно е във фокуса на глобалната мрежа. „Ню Харайзънс България“ 3 пъти е избиран за европейски център на годината (2015, 2014 и 2012 г.), а инструкторите му 7 пъти са сред Топ 25 на най-добрите инструктори на New Horizons по света.

От 2008 г. досега в „Ню Харайзънс България“ са проведени над 2 160 обучения и са обучени над 15 600 курсисти по теми като: Microsoft Office, Microsoft технически курсове, IBM, Cisco, CompTIA, VMware, облачни технологии, информационна сигурност, ITIL, управление на проекти, бизнес анализ и др.

Прочетете още: Почти 7,7 млн. лв. достигна пазарът на ИТ обучения

В обучителния център от 2008 г. насам са водили курсове общо 168 инструктори, като от тях 124 са българи и 44 – чужденци.

Инфографика - позициониране на учебния център на New Horizons Bulgaria

Сертификатите за завършено обучение, които учебният център издава, са разпознаваеми в над 60 държави по света.

„Ню Харайзънс България“ за четвърта поредна година оглави и сегмент “Обучения” в класацията на Computerworld на най-успешните ИКТ фирми в България – “ИКТ ТОП 100” (2014 г., 2013 г., 2012 г., 2011 г.).

„България е малък пазар и за разлика от колегите ни в развитите пазари, не можем да се оставим „по течението“. Стремим сме да бъдем иновативни и отворени към нови възможности, каза Николай Пенев, управител на „Ню Харайзънс България“ - Благодаря за отличната работа на целия екип, както и на нашите клиенти за гласуваното доверие. Полученото признание вдига летвата на нашите цели и ни мотивира за по-високи резултати.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас