Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Таблети
24 сеп
2015
 
 

Нови индустриални таблети на Zebra дават избор между Android и Windows

5043 прочитания

Нови бизнес таблети пуска на пазара Zebra Technologies – фирмата, която придоби бизнеса с мобилни решения на Motorola Solutions. Устройствата дава възможност за избор на операционната система – Android 5.1 (Lollipop) или Windows 8.1.

Също така се предлага във два варианта, моделите ET50 и ET55, като първият предлага WLAN свързаност с поддръжка на 802.11a/b/g/n, а вторият – WAN. Според компанията ET50 е подходящ за работа на закрито, а вторият – навън. Android версията поддържа платформата Mx (Extensions), чрез която се добавят функционалности, трансформиращи Android в една по-пригодена за бизнеса операционна система. Налице е и избор по отношение на размера на екрана – 8.3 или 10.1 инча.

Прочетете още: Zebra Technologies с нов устойчив мобилен принтер

Екраните на таблетите са защитени с Corning Gorilla Glass 3 покритие с дебелина 1,3 мм. IP65 сертификатът пък гарантира, че устройството може да работи при запрашена среда и в случай на заливане с течност. Предвидена е и допълнителна защитна рамка, увеличавща здравината – без нея таблетът е устойчив на падане от 1 метър върху бетонова повърхност, с нея този показател се увеличава до 1,8 м.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас