“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћобилни
14 сеп
2015
 
 

» “еленор пусна MS облачни услуги за бизнеса

ћобилни€т оператор ще предлага на корпоративните си клиенти Office 365 и One Drive for Business.

2938 прочитани€

ќблачни бизнес приложени€ започва да предлага “еленор на бизнес клиенти си – това са Microsoft Office 365 и One Drive for Business.

ћобилни€т оператор “еленор ще предлага на корпоративните си клиенти MS Office 365 и One Drive for Business.

¬ Office 365 са събрани офис приложени€та Word, Excel, PowerPoint, Outlook и OneNote, като те ще бъдат предложени като облачна услуга и ще се актуализират непрекъснато. Ѕизнес клиентите на “еленор ще получат електронна поща и календар с капацитет 50 GB, с ко€то могат да изпращат е-писма до 25 MB. ѕощата ще е с актуална защита от спам и зловреден софтуер. „”слугата се базира на технологи€та Exchange Online и позвол€ва на потребителите да използват собствени€ си интернет домейн за професионален е-пощенски адрес. „рез приложението Outlook потребителите разполагат и с пълна офлайн поддръжка, а Outlook ќnline позвол€ва уеб базиран достъп до пощата, календара и контактите чрез всеки съвременен браузър“, об€сн€ват от “еленор.

ѕрочетете още: Ќови планове на “еленор включват мобилен интернет в роуминг

 лиентите на оператора получават и възможност да организират онлайн конференции със сподел€не на екрани, аудио и видео, виртуални табла, анкети и споделени бележки през Skype for Business, както и 1 “¬ м€сто за съхранение и сподел€не на съдържание в OneDrive for Business. ќфис приложени€та и вече създадените документи са достъпни навс€къде, от вс€ко устройство и от всеки интернет браузър, допълват от телекома.

OneDrive for Business предостав€ онлайн м€сто за съхранение с капацитет 1 “¬ и сподел€не на работни файлове с високо ниво на сигурност на достъпа. ”слугата предостав€ възможност за съвместна работа с останалите потребители в реално време – редактиране на документи офлайн или онлайн, през интернет браузър или чрез мобилно приложение.

“еленор предлага на бизнес клиентите си различни пакети. ѕакетът Office 365 Business Essentials включва пълна онлайн верси€ на основните приложени€ на Microsoft Office, 1 “¬ м€сто за онлайн съхранение и сподел€не на съдържание, е-поща до 50GB, Skype for Business и възможност за ползване на SharePoint и частната социална мрежа Yammer. “аксата за този план е 10,99 лв. без ƒƒ— на месец при сключване на едногодишен абонаментен договор.

ѕакетите “еленор Office 365 Business и Office 365 Business Premium предлагат пълен набор инсталирани приложени€ на Microsoft Office на до 5 компютъра на един потребител, онлайн версии на същите приложени€ и до 1 “¬ м€сто за съхранение и сподел€не на файлове и съдържание. ¬ допълнение пакетът Office 365 Business Premium включва и услуги като е-поща до 50GB, Skype for Business, SharePoint и Yammer. ÷ената на пакета Office 365 Business е 19,99 лв. на месец без ƒƒ—, а на пакета Office 365 Business Premium – 24,99 лв. на месец без ƒƒ— при сключване на едногодишен абонаментен договор.

ќтделно корпоративните клиенти на “еленор могат да се абонират и само за OneDrive for Business, който включва Office онлайн и 1 “¬ м€сто за съхранение и сподел€не на файлове и съдържание, като месечната такса е 9,99 лв. без ƒƒ— при едногодишен абонаментен договор.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас