“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD |
08 сеп
2015
 
 

IaaS: по-гъвкави и по-мощни корпоративни »“ инфраструктури

 акви са тенденциите в IaaS, кога е моментът да се наеме инфраструктура като услуга, актуални ли са и защо хибридните облаци, какви са регулациите в областта? “ези и още много други аспекти на Уинфраструктурата като услугаФ ще коментират експерти по време на уебинар на 16 септември.

1579 прочитани€

—поред проучване, проведено от Infiniti Research, ръстът на инфраструктурата като услуга ще достигне 42% за следващите 5 години. ≈кспертите са на мнение, че този ръст се обуслав€ преди всичко от необходимостта да се трансформират капиталовите разходи в оперативни, комбинирано със силен фокус върху непрекъсваемостта на бизнеса. 

«аедно с това през последните н€колко години инфраструктурата като услуга извърв€ сериозен път от технологи€, осигур€ваща по-добра наличност и по-гол€ма производителност, до все по-масово възприемане на хибридни€ облак. „рез комбиниране на услуги от публичен и частен облак, колокаци€ и управл€ван хостинг, хибридните облачни модели предостав€т гъвкавостта, мащабируемостта и производителността, от които днес се нуждае бизнесът. —поред √артнър това е причината до 2017 г. половината от предпри€ти€та да възприемат хибридна инфраструктура като решение за предостав€не на услуга. 

 акви са тенденциите в IaaS, кога е моментът да се наеме инфраструктура като услуга, актуални ли са и защо хибридните облаци, какви са регулациите в областта? Ќа тези и на още много други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на 16 септември 2015 г. ƒискуси€та се организира от технологични€ сайт IDG.bg със съдействието на IBS Ѕългари€, ≈волинк и NDB/Citrix.

ѕрочетете още: √лобалните разходи за IaaS с ръст от 26% през 2015 г.

—ред участниците в дискуси€та ще бъдат ћарин –оглев, мениджър “—ървърна администраци€” за EMEA в AVON, ƒесислава  ръстева, старши адвокат в јдвокатско дружество „ƒимитров, ѕетров и  о.“, инж. »велина ѕашова, »“ ћениджър на ѕ»ћ  ќќƒ, —вилен —танчев, мениджър "Ѕизнес развитие" в јй Ѕи ≈с Ѕългари€, и —ветослав ’ристов, мениджър „Ѕизнес развитие“ и председател на —ƒ на ≈волинк јƒ. 

ѕодробности за официалните гости, които ще участват в обсъждането, въпросите, които ще бъдат обсъдени, както и възможност да се регистрирате, можете да намерите на http://discussions.idg.bg/116.
—лушателите също имат възможност да участват в обсъждането, като изпращат предварителни въпроси на http://discussions.idg.bg/116/questions, които ще бъдат зададени по време на уебинара.

≈“» ≈“»:
IaaSоблак
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас