Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Технологии
04 сеп
2015
 
 

Philips добавя светлинни ленти към своята Hue линия LED осветление

Лепящият се гръб на Hue Lightstrip Plus ви дава възможност да залепите двуметровите ленти на почти всякаква повърхност.

4541 прочитания

Philips обяви на IFA 2015 още един член на своята линия осветление Hue – бели и цветни LED, монтирани в гъвкави ленти. Лепящият се гръб на Hue Lightstrip Plus ви дава възможност да залепите двуметровите ленти на почти всякаква повърхност, можете са свържете във верига няколко ленти, но максималната дължина е 10 метра.

Лепящият се гръб на Hue Lightstrip Plus ви дава възможност да залепите двуметровите ленти на почти всякаква повърхност.

„С Philips Hue Lightstrip Plus насърчаваме хората да проявят творческия си дух със светлината и наистина да взаимодействат с нея, се казва в съобщение на продуктовия маркетинг директор на Philips Hue Леонардо Авезано. - Нейният разтегателен дизайн заедно със свързаността и високата осветителна мощност улесняват хората при създаване на светлинното изживяване, което търсят за целия си дом.“

Прочетете още: Лампи/клетки, виртуално ядро и мини модем представи Ericsson

Подобно на LED крушките Philips Hue, LED диодите в Lightstrip Plus могат да излъчват бяла или цветна светлина с до 1600 лумена. Програмирате светлините с приложение в своя смартфон или таблет. Чрез допълнителен софтуер на Philips продуктите в линията Hue могат да взаимодействат с над 300 приложения на външни разработчици, включително едно, което е синхронизирано с вашия телевизор, така че осветлението в стаята се променя според онова, което се случва на екрана.

Защо това има значение? Независимо от високата й цена, продуктова линия Hue на Philips са едни от най-успешните LED осветителни тела на пазара. LED осветителни ленти не са нещо ново - Belkin си партнира с Osram за производството на Lightify Flex RGBW, което е съвместимо с екосистемата WeMo на Belkin за умния дом.

С цена $120 този комплект е доста по-скъп от струващия $90 Philips Lightstrip Plus (удължаващите ленти струват по $30 всяка). От друга страна, прес материалите на Philips не дават яснота дали светлините ленти включват контролер Hue или не. Комплектът на Belkin включва WeMo Link. Ако се добави Hue Bridge към цената, ценовото предимство на Philips се стопява.

Philips Hue Lightstrip Plus ще се продава от октомври.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас