Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
27 авг
2015
 
 

Мтел пак пусна „Прима за деца“

Тарифният план „Прима за деца“ позволява на детето да се свързва с родителите си, дори ако е изчерпало лимита си за разговори.

3970 прочитания

За началото на новата учебна година Мтел поднови предложението за предплатената карта „Прима за деца“. Тя дава възможност на родителите никога да не губят връзка със своите деца, твърдят от оператора.

Тарифният план е разработен така, че дори детето да изчерпа лимита си за разговори, да се свърже с един от родителите си безплатно и без ограничения. В същото време родителят може да разговаря по всяко време с детето си, а цената на обаждане е 1 стотинка, независимо какъв абонаментен план ползва.

В пакета „Прима за деца“ отново са включени 500 бонус минути за разговори с 5 номера в група „Семейство и приятели“, които са валидни 30 дни след активирането на картата. Разговорите с тези 5 номера пак е 5 стотинки на минута, такава е и цената към други деца, ползващи карта „Прима за деца“, обясняват от Мтел. Цена на минута към всички национални оператори e 39 стотинки на минута. 1 SMS струва 14 стотинки.

Прочетете още: Мтел разпродава 13 смартфона през онлайн магазина си

Родителите избират месечното ограничение за разговори на „Прима за деца“ – 3, 5, 10 или 15 лв. Детската карта се презарежда автоматично всеки месец с избраната сума, а сумата се добавя в месечната фактура на единия родител, който трябва да има активен абонаментен план за разговори към Мтел. С един абонаментен план родителят може да активира услугата Прима за деца и да презарежда автоматично до 3 карти „Прима за деца“.

„Прима за деца“ струва 7,98 лева с ДДС и има 8 лева първоначално заредена сума за разговори и услуги. Миналият септември Мтел пусна абсолютно същата карта и при същите условия. На практика тарифата е подходяща за по-малки ученици, които водят разговори предимно с родителите си и не ползват мобилен интернет. Чрез автоматичното събиране на „обновяващата“ вноска предплатената карта се превръща в „абонаментен план“, но с най-ниската възможна месечна такса от 3 лв.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас