“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ѕизнес
24 авг
2015
 
 

Viber отвар€ офис в —офи€, ще управл€ва цели€ регион ÷»≈

јтанас –айков става генерален мениджър на Viber за ÷ентрална и »зточна ≈вропа.

4656 прочитани€

јтанас –айков, бивш мениджър за мобилните продукти и услуги с добавена стойност във Vivacom, става генерален директор на Viber за ÷ентрална и »зточна ≈вропа.

јтанас –айков става генерален мениджър на Viber за ÷ентрална и »зточна ≈вропа.

ѕриложението има повече от 600 милиона уникални потребители в света, а ÷ентрална и »зточна ≈вропа е сред първите 3 региона в света, за€виха от Viber. –азшир€ването на бизнеса е част от стратеги€та на компани€та за увеличаване на потребителите си в региона чрез специално разработен маркетинг подход. „Ќаблюдаваме изключителен ръст в държавите от ÷ентрална и »зточна ≈вропа и искаме да надградим постигнатото, като въведем локализирана маркетингова стратеги€ и съдържание за милионите потребители на Viber в региона“, казва ћарк ’арди, главен маркетингов директор на Viber.

ѕрочетете още: ”слугата Loop на ћтел ще партнира с Viber у нас

јтанас –айков има 10-годишен опит във Vivacom, където отговар€ше за търговската стратеги€ по отношение на мобилните услуги и услугите с добавена стойност. –айков има и ключова рол€ за разрастването и затвърждаването на местната екосистема за стартъп бизнес в страната с фокус върху мобилните услуги.

 ато генерален мениджър на Viber за ÷ентрална и »зточна ≈вропа јтанас –айков ще съсредоточи усили€та си първо към Ѕългари€, √ърци€, —ърби€ и ”нгари€, водещи пазари от гледна точна на статистика и потенциал за развитие на 27-милионната база от потребители в региона.

Viber посто€нно създава нови и развлекателни функции за потребителите – от разнообразни забавни колекции от дигитални стикери до дискусии в реално време - Public Chats, които дават възможност на потребителите да след€т и взаимодействат с известни имена от шоу бизнеса, спорта, музиката и други. Ћокализирането на съдържанието е важна част от стратеги€та за разрастване на компани€та. „–айков ще работи върху създаването на партньорства на местно ниво, които да отговар€т на нуждите на местната публика и които да постигнат целта на Viber да предостав€ възможност на потребителите си да сподел€т по лесен начин положителните моменти втехни€ живот всеки ден“, допълват от Viber.

„«а н€колко години Viber се утвърди като услуга благодарение на високото качество продукти, които предлага и като марка с при€телско отношение, коментира јтанас –айков. - ќчаквам да допринеса за увеличаването на попул€рността на Viber в държавите от ÷ентрална и »зточна ≈вропа като работим върху попул€ризирането на всички функции, които компани€та предлага, както и да намер€ подход€щи партньори, с които да създадем интересни изжив€вани€ за местните потребители.”

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас