Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
19 авг
2015
 
 

ScaleFocus е най-бързоразвиваща се фирма в Европа, според IBA

За последните 4 месеца ScaleFocus откри над 60 нови работни места

3421 прочитания

ScaleFocus е най-бързоразвиваща се компания в Европа през 2015 г., според международен конкурс за бизнес наградите International Business Awards. В конкурса са участвали над 3700 фирми от над 60 държави, оценявани от 200-членно жури.

Пламен Цеков, изпълнителен директор на ScaleFocus и съосновател на ScaleFocus

За първи път „златният медал“ в тази категория се връчва на българска организация. С над 100% годишен ръст на бизнеса си през 2014 ScaleFocus изпреварва турска банка, турското подразделение на фирмата за дрехи Waikiki, английска консултантска компания и немска ИТ фирма, които заемат второ и трето място в категорията „Най-бързо развиваща се компания“. 

Прочетете още: Заплатите удариха 2700 лв. в ИТ и 1800 лв. в телко сектора

ScaleFocus печели още две бронзови отличия от конкурса The International Business Awards - за изпълнителен директор на годината и за компания на годината в категорията ИТ услуги в Европа. Наскоро централният офис на компанията се премести в офис небостъргача Capital Fort.

През следващите 3-4 г. планираме да сме фирма с над 500 човека, с производствен капацитет предимно в България и Източна Европа, но и представителни офиси на няколко от топ локациите в света. Искаме да запазим български корени и да покажем на света, че България може да ражда качествени компании опериращи успешно на международната сцена, казва Пламен Цеков, изпълнителен директор на ScaleFocus и съосновател на фирмата. - В момента при нас работят около 220 специалиста, имаме офиси в София, Пловдив, Лондон и Мюнхен. Само от март 2015 г. до август 2015 г. сме открили над 60 нови работни места“, допълва той.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас