“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | Ќазначени€
31 юли
2015
 
 

»зненада: Ўеф във Vivacom поема ръководството на ћтел

јлександър ƒимитров ще е нови€т главен изпълнителен директор на ћтел от 1 октомври.

8640 прочитани€

Ћетните изненади в български€ телеком сектор продължават. —лед новината от вчера за поглъщането на blizoo от ћтел, днес от ћтел об€виха още една изненада. ќт 1 октомври т.г. компани€та ще има нов главен изпълнителен директор - јлександър ƒимитров. ƒимитров работи в телекомуникационната индустри€ от 15 г., а в момента е главен търговски директор на ¬иваком. “ой ще поеме поста от “анасис  ацирубас, който е решил да напусне ћтел след 5 години и половина в Telekom Austria Group, съобщават накратко от ћтел.

јлександър ƒимитров ще е нови€т главен изпълнителен директор на ћтел от 1 октомври.

 

ѕрочетете още: ћтел купи blizoo за неназована засега сума

јлександър ƒимитров е заемал редица ръководни позиции, включително главен изпълнителен директор на √ерманос “елеком Ѕългари€, а след това преминава в екипа на Vivacom през ноември 2008 г. “ой е завършил “” - —офи€ с магистърска степен по електрически машини и съоръжени€. ѕритежава и магистърска степен по маркетинг и мениджмънт от ”ниверситета за национално и световно стопанство в —офи€.

„ћтел е най-добри€т телеком бранд в Ѕългари€. √орде€ се, че имах възможността да ръковод€ компани€та през последните 2 трудни години и да затвърд€ лидерската й позици€ на телеком пазара в страната. ћисл€, че с последните инициативи, които предприехме в Ѕългари€, бъдещето на ћтел изглежда много светло. ∆ела€ всичко най-добро на страхотните хора, които работ€т в компани€та, и на мо€ наследник јлександър“, за€в€ва официално “анасис  ацирубас. —ами€т той 6 г. бе начело на други€ мобилен оператор у нас √лобул (от 2002 до 2008 г.). —лед това в периода 2010-2013 г. бе главен изпълнителен директор на Vip mobile в —ърби€ (също част от TAG). ѕреди √лобул  ацирубас е работил в най-гол€мата верига от магазини за мобилни телефони в ёгоизточна ≈вропа GERMANOS AEBE и в STET HELLAS, гръцки мобилен оператор, собственост на Telekom Italia и американската Verizon Communications.

„—ъбити€та от последната седмица – подписването на първото споразумение за национален роуминг в страната и придобиването на blizoo, показват амбициите ни да затвърдим лидерската позици€ на ћтел на български€ пазар“, коментира и јлехандро ѕлатер, който от утре, 1 август, поема поста на главен изпълнителен директор на Telekom Austria Group.

CW/Ѕ

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас