Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
30 юли
2015
 
 

Schneider Electric и Cisco с партньорство при комуникациите

4054 прочитания

Партньорство при изграждането на устойчиви комуникационни мрежи в системите за управление обявиха Schneider Electric и Cisco Systems. Двете компании споделят, че споделят обща философия за управление на технологични решения, насочени към специфичните предизвикателства на клиентите и ползите от това партньорство.

Благодарение на партньорстово Schneider ще използва технологии на Cisco в своите подобрени решения за индустриална автоматизация. Cisco пък ще осигури на своите клиенти усъвършенствани технологии за мрежови и контролни системи,

Прочетете още: Двоен ръст при натоварването на рак в ЦОД до няколко години

Според Schneider Electric присъединяването на Cisco към нейната Партньорската програмаза сътрудничество в автоматизацията (CAPP) осигурява необходимата платформа, за да предложи на клиентите си в над 200 държави модерна индустриална мрежова технология.

„Добрите технологични компании-партньори като Cisco, признати в индустрията както от анализаторите, така и от клиентите, доставят разширени и усъвършенствани възможности на нашите клиенти и ни помагат да изградим цялостни и надеждни решения за същите тези клиенти“, споделя Лоик Рение, директор развитие на Партньорската програма на Schneider Electric за сътрудничество в автоматизацията.

"Cisco има удоволствието да се присъедини към Партньорската програма на Schneider Electric за сътрудничество в автоматизацията, да разработва и валидира съвместни индустриални решения за клиентите – заяви Себастиан Kолиньон, стратегически партньор за Европа, Източна Европа и Африка в Cisco. – Програмата ще ни даде възможност да помогнем на клиентите от различни сектори в индустрията да намалят риска и времето за изпълнение на място, като по този начин ще се подобри бизнес стойността.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас