Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
23 юли
2015
 
 

Макс с нови назначения в ръководството

3419 прочитания

4G операторът Макс обяви мащабни пет назначения на нови експерти в ръководството на компанията. Според телекома разширяването на управленската структура цели да ускори процеса по предлагане на следващо поколение услуги на българския пазар.

Андрей Расийски заема поста главен технически директор на Макс и ще отговаря за всички звена в Техническа дирекция. Андрей има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, отговаряйки за развитие на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.

Андрей Расийски е новият главен технически директор на Макс.

Прочетете още: Макс с нов шеф, работил за Мтел и БТК - Нейчо Величков

Добромира Маринчева се присъединява към Макс като главен маркетинг директор. Тя има местен и международен опит в работата с корпоративни стратегически клиенти, придобит в продължение на дълги години във Виваком и във водещ телеком оператор в САЩ.

Александър Филипов става директор „Продажби на дребно и дилъри“ след 15-годишна кариера в ИТ и телеком бизнеса, управлявайки сфери на дейност като операции, финанси и продажби.

Александър Василев ще оглавява звеното за „Бизнес пазари и търговски партньорства“ с 10-годишен опит зад гърба си в телекомуникациите и ИТ индустрията, специализайки изключително в индивидуални продукти и решения за финансови организации.

Елена Чолакова, опитен професионалист в областта на обслужването на клиенти и бизнес продажбите, поема позицията на директор „Обслужване на клиенти“. Тя има повече от 11 години опит в различни местни и международни компании.

„За нас е удоволствие да посрещнем новите колеги, които се присъединяват към ръководния екип на компанията – споделя изпълнителният директор на компанията Нейчо Величков. - Те са доказали се професионалисти с богат опит в сектора и това ще ни помогне да продължим да усъвършенстваме модела на работа и портфолиото от услуги и решения за българските потребители.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас