Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сървъри
15 юли
2015
 
 

Persy достави MicroBlade система с 28 сървъра

6U шасито на системата Persy Stinger поема 28 сървърни модула с общо 112 изчислителни ядра.

4268 прочитания

Сървърна конфигурация от 28 незавизми модула, базирана на платформата MicroBlade на Supermicro, е асеблирала българската компания Persy. Според фирмата предимствата на тази платформа се крият в съотношение производителност/размер и значителното намаляване на броя интерфейсни и захранващи кабели. Благодарение на нея се постига „над 50% по-голяма плътност на изчислителната мощ, когато става дума за стандартен 42U рак“.

Според Persy нейните системи с марката Stinger, използващи платформата MicroBlade, са гъвкави и са удачни за редица приложения, сред които: облачни услуги, хостинг, доставка на съдържание, приложения за социални мрежи и др. Големият брой изчислителни ядра дава възможност за бързо създаване на една истинска многозадачна конфигурация, която да обслужва едновременни различен тип приложения. Всеки от сървърните модули може да работи независимо от останалите, което значително подобрява и общата надеждност на системата.

Прочетете още: Persy стана дистрибутор на StorPool

„Платформата MicroBlade предлага изключителен набор от ползи на клиентите ни – от високата производителност и уникалната гъвкавост по отношение на конфигурирането на отделните сървърни модули, до изключителните възможности за разширение – споделя Мартин Филев, Търговски директор в „Перси“ ООД. – Клиентът може да закупи системата с по-малък първоначален брой модули и на съвсем достъпна цена, след което да я развие до пълна конфигурация с нарастването на обема работа, която тя трябва да поеме. Така инвестицията се разпределя във времето и клиентът плаща само толкова, колкото използва.“

От фирмата подчертават, че всички продукти с марката Stinger преминават 72-часови натоварващи изпитания за надеждност и производителност, и се доставят със стандартна 3-годишна гаранция с опция за сервиз на място.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас