Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Е-администрация
10 юли
2015
 
 

Концесии на подземни богатства влизат в информационна система

Поръчката ще се финансира по Оперативна програма „Административен капацитет“. Максималната цена на информационната система е 283 000 лв. без ДДС, срокът за изграждането й – 3 месеца. Оферти се подават до 3 август.

4479 прочитания

Обявление за обществена поръчка за изграждане на информационна система за процедурите по предоставяне на разрешения за търсене и проучване или проучване и на концесии за добив на подземни богатства публикува на 10.07.2015 г. Министерството на енергетиката в електронния Регистър на обществените поръчки. Поръчката се обявява в рамките на изпълнение на Договор № 13-32-18/24.02.2014 г. по проект „Изграждане на информационна система за процедурите по предоставяне на разрешения за търсене и проучване или проучване и на концесии за добив“ по Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, Приоритетна ос III “Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление“, подприоритет 3.2 „Стандартна информационно-комуникационна среда и оперативна съвместимост“, бюджетна линия BG051PO002/13/3.2-04. Размерът на предоставената безвъзмездна финансова помощ и обща стойност на проекта е 386 483,67 лв.

Същността на дейността е изграждането на информационна система, предоставяща информация на кандидати – физическо или юридическо лице или техни обединения по отношение на процедурите по предоставяне на разрешения за търсене и проучване или проучване и на концесии за добив на подземни богатства.

Максималната стойност на договора по обявената процедура е до 283 000 лв. без ДДС. В обявлението е записано, че началото на изпълнението на договора с изпълнителя трябва да е 1 септември т.г., а краят – 1 декември т. г., т.е. разработчикът ще има 3 месеца за работа по изграждането на информационната система.

Прочетете още: АГКК с ИС за специализираната карта на Черноморието

Срок за получаване на искания за документи и за получаване на оферти е 17,30 ч. на 03.08.2015 г. Офертите ще бъдат отворени на 04.08.2015 г. в 11:00 ч.

Критерият за оценка на офертите ще бъде най-ниска цена.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас