Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
01 юли
2015
 
 

Мобилен 3G интернет предлага на малките селища Vivacom

Решението Vivacom Mobix е предназначено за 952 селища с до 5000 население и предоставя 30 000 MB месечно.

5652 прочитания

Решение, наречено VIVACOM Mobix, ще предоставя домашен интернет през 3G мрежата на Vivacom на потребители в малките населените места. Решението е предназначено за селища с население до 5000 души и осигурява интернет до дома, офиса и вилата с включени 30 000 МВ данни на максимална скорост.

Цената на пакета е 15,8 лева на месец с договор за 2 години и се предоставя с оборудване, включващо Wi-Fi рутер и външна антена. Те се инсталират лесно от клиента, с помощта и на наръчника с подробни инструкции.

Максималната скорост на връзката в тази специфична услуга е 8 Mbps към клиента и до 2 Mbps в обратна посока. След изчерпване на включения обем данни скоростта на връзката се ограничава на 256 Kbps. Предлаганият IP адрес е динамичен. Цената на WiFi рутера е 4,9 лв. при 24-месечен договор и 29,9 лв. при едногодишен.

Прочетете още: Vivacom вече продава новия флагман на Sony - Xperia Z3+

Новата услуга може да бъде комбинирана с останалите телекомуникационни решения на оператора – телевизия, мобилни планове и фиксирана телефония. В този случай абонатите ще получат до 40% отстъпка от месечната такса за интернет услугата Vivacom Mobix. По този начин месечната такса за тази услуга ще е 8,8 лв. В кои населени места ще се предлага тя компанията е обявила на своя сайт. Те могат да бъдат намерени на корпоративния сайт на компанията чрез специално създадената интерактивна карта.

В приложения списък с населени места фигурират 952 селища, от които 931 села и 21 града - Мелник (общ. Сандански), Угърчин в Ловешка област, Цар Калоян в област Разград, Кермен (община Сливен), Бухово (Столична община), Ветрен (Община Септември), Мартен (общ. Русе), Пордим и Славяново в Плевенска област, Клисура (общ. Карлово, Пловдивска област) Батановци (общ. Перник), Меричлери (общ. Димитровград, Хасковска област), Шипка (общ. Казанлък, област Ст. Загора), Върбица (общ. Върбица в област Шумен), Плиска (общ. Каспичан в област Шумен), Маджарово (област Хасково), Опака (област Търговище), Грамада в едноменната община на област Видин, Глождево и Сеново (общ. Ветово, Русенска област) и Гурково в едноименната община на област Стара Загора.

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас