Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни приложения
23 юни
2015
 
 

Мобилно приложение на Sqilline представено на SAP конференция

Чрез мобилното приложение Smart DI, създадено от Sqilline, Националната онкологична болница предоставя надежден и бърз достъп на своите специалисти до резултатите на техните пациенти.

3962 прочитания

Демонстрация на живо на мобилното приложение Smart DI, създадено от Sqilline, направи за първи път ИТ директорът на Националната онкологична болница (Специализираната Болница за Активно лечение по Онкология в София) Йордан Илиев. За това съобщиха на 23 юни 2015 г. от ИТ компанията Sqilline, която е партньор на SAP за внедряване на SAP мобилни решения базирани на SAP мобилната платформа. Представителят на лечебното заведение беше поканен като специален гост на Конференцията на SAP за мобилни технологии SAP Mobile Customer Conference 2015 във Франкфурт.

Кадър от демонстрацията на работата на мобилното приложение

SMART DI е базирано на облака мобилно приложение за образна диагностика и консултация между лекари, което предоставя на медицинските специалисти сигурен достъп за преглед и анализ на пациентски изследвания от мобилни устройства, без ограничение от време и местоположение.

Прочетете още: Онкологична болница – с мобилна образна диагностика

В рамките на конференцията, Йордан Илиев представи функционалностите на приложението и обясни всички негови предимства за всекидневната работа на специалистите по образна диагностика, както и за лекари от всички други медицински области.

„Като водещ диагностичен център и здравно заведение за комплексно онкологично лечение, Национална онкологична болница трябваше да предостави надежден и бърз достъп на своите специалисти до резултатите на техните пациенти. Грижата за пациенти с онкологични заболявания изисква навременна реакция за преглед на резултатите, анализ и поставяне на диагноза. SMART DI гарантира това за нашите специалисти, давайки им възможност да споделят коментари относно диагнози и лечение и улеснява тяхната съвместна работа. В допълнение, приложението позволява бързото споделяне на резултати от изследвания с пациентите, което повишава тяхната удовлетвореност от нашата работа“, заяви Илиев.

Мобилното приложение работи с всички видове модалности в областта на образната диагностика – ултразвук, мамограф, компютърен томограф и др. То е базирано на мобилните услуги на SAP Hana Cloud Platform, което гарантира високо ниво на сигурност по целия път от сървъра, през платформата, до мобилното устройство, както и лесно управление и контрол на достъпа до оторизация. При затваряне на приложението, всички пациентски данни се изтриват автоматично от мобилното устройство и се запазват само на сървъра на болницата.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас