Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
15 юни
2015
 
 

Огнян Траянов оглави местния офис на Глобалния договор на ООН

4817 прочитания

Общото събрание на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН избра нов председател на организацията. Това е Огнян Траянов, собственик и изпълнителен директор на софтуерната компания ТехноЛогика и един от съоснователите на Българската мрежа. През последните 5 години като член на Националният съвет, той активно работи за изграждането на организацията, консолидирането на желанията и вижданията на членовете й и дефинирането на нейните стратегически цели и проекти, посочват от организацията.

Огнян Траянов, СНИМКА: Александър Главчев

Огнян Траянов, СНИМКА: Александър Главчев

Прочетете още: ТехноЛогика и Мтел участваха в инициативата “Гордея се с труда на моите родители”

Общото събрание на мрежата избра и състава на Националният съвет (НС) на организацията. Членове на Националния съвет са компаниите „Овергаз Инк.“, „Софарма“ АД, „КонтурГлобал Марица Изток 3“, „ТехноЛогика“ ЕАД, „Девня Цимент“ АД, Фондация „Помощ за благотворителността в България“ и Висшето училище за застраховане и финанси.

„Визията ми за развитието на Българската мрежа на ГД на ООН е тя да продължи да бъде не само ретранслатор на принципите на Глобалния договор, а творчески да ги адаптира към нуждите на нашето общество. Ние няма да се съсредоточаваме върху това да сме представител на България в Глобалния договор, а ще бъдем част от него и ще споделяме своите добри практики. Българската мрежа доби идентичност чрез своите проекти – значими, силни и разпознаваеми. Колективните ни проекти създават добавена стойност за компаниите и техните служители и ние ще продължим да ги развиваме“, каза Огнян Траянов след избора му за председател.

Българската мрежа обединява 28 членове, които създават колективни проекти с обществена значимост и имат положителен ефект върху устойчивото развитие на бизнеса и обществото. Проектите и инициативите, които се реализират към настоящия момент са „Гордея се с труда на моите родители“, „Стаж@bg“, Световен ден на околната среда и „Отговорният избор“.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас