Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
02 юни
2015
 
 

Мтел разработи Прима карти за разговори у нас и в чужбина

Операторът дава на клиентите и трите вид SIM карти – стандартна, микро и нано

5500 прочитания

Два нови предплатени пакети Прима, които осигуряват разговори към редица мрежи в света и мобилен интернет трафик, обяви Мтел.

Пакетът „Нова Прима Свят“ с цена 6 лв. предоставя преференциални цени за разговори в България и още 32 страни. При активирането на Прима картата клиентите получават за срок от 30 дни 20 минути за разговори и 20 SMS, както и 1200 MB мобилен интернет. Разговорите към фиксираните мрежи у нас и още 32 страни в света струват по 18 ст., а с мобилните абонати разговорите се таксуват по 38 ст. Завършилата конвергенция на мобилни и фиксирани мрежи в САЩ и Канада дава възможност на оператора да предложи еднакви условия за обаждания към абонати на двата типа мрежи в тези страни – по 18 ст. Тарифирането на всички разговори е на минута, т.е. всяка започнала минута се таксува като цяла минута. Мобилният интернет се таксува на 20 KB.

Другият нов предплатен пакет е Дейта Прима е с цена 9,9 лв. Той включва 2GB мобилен трафик у нас, като той трябва да се изразходва в рамките на 8 дни от активирането на картата.

Прочетете още: Безкрайни ли са новите тарифни планове на Мтел?

И двете нови оферти включват пълен набор от SIM-карти – стандартна, микро и нано, така че клиентите могат да ползват подходящата за тяхното устройство карта.

Мтел е разработила и допълнителен пакет за предплатен мобилен интернет. Наречен Prima Free Data, той предоставя 5 GB за мобилен данни, валидни 30 дни след активацията. Цената на този пакет е 24,9 лева с ДДС, като той може да се ползва от всички клиенти на Дейта Прима.

Вариантът на Prima Free Data за 2 GB, който струва 9,9 лв., предоставя тези 2048 MB за 14 дни. „Ако валидността на пакета изтече, неизползваните MB не могат да бъдат прехвърляни за следваща бъдеща активация“, обясняват от Мтел.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас