Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
27 май
2015
 
 

VMware ще покаже иновации и технологии в ден на отворени врати

4269 прочитания

Развойният център в София на специализираната във виртуализация и облачни инфраструктури световна компания VМware обяви ден на отворените врати. Събитието ще се проведе на 4 юни и ще бъде посветено на следващата вълна иновации в компанията и водещите тенденции в ИТ индустрията. Денят на отворени врати се провежда за седма поредна година в София и предлага уникална възможност за поглед отвътре към актуални VMware технологии, продукти и тенденции в сферата на виртуализацията и облачните архитектури.

Събитието е безплатно и насочено към софтуерни разработчици с опит. Регистрацията е отворена онлайн на адрес http://openhouse.vmware-bulgaria.com/, като местата са ограничени.

Денят на отворени врати се провежда за седма поредна година в София и предлага уникална възможност за поглед отвътре към актуални VMware технологии, продукти и тенденции в сферата на виртуализацията и облачните архитектури.

Прочетете още: VMware ще обучава безплатно талантливи софтуерни инженери

Събитието включва три паралелни технологични направления, дискусионни панели и неформални срещи с водещи инженери във VMware. Присъстващите софтуерни разработчици ще имат възможност да видят отвътре най-големия център за разработки на VMware в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), да научат повече за ключови технологии на компанията като представената наскоро единна платформа за хибридния облак и популярния софтуерно дефиниран център за данни, да работят с код в реална среда и да научат повече за добрите практики в създаването на водещи виртуализационни решения.

Една от основните теми в програмата на форума е представената от VMware тази година първа в ИТ индустрията единна платформа за виртуализация на ресурсите в хибридния облак – изчислителни, мрежови и такива за съхранение на данни. Участниците ще имат уникалната възможност да научат първи за редица конкретни решения и услуги, част от тази платформа и разработени от екипи в София.

Технологичните сесии на събитието предлагат фокус и върху Software Defined Data Center (SDDC) или център за данни от ново поколение, управляван изцяло и автоматично от софтуерни приложения. Това е нов подход към инфраструктурата, предлагащ на бизнеса по-голяма гъвкавост и ефективност, непрекъсваеми услуги и оптимизация на разходите.

Интерес предизвиква и презентацията на т.нар. Borathon – иновативен формат на състезание, разработен от VMware, който предоставя възможност за редица експерименти с оригинални идеи и работа с мощни програмни инструменти.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас