Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
21 май
2015
 
 

Вече унгарският офис на Gartner отговаря за България

4780 прочитания

Констанца Григорова

От 1 април 2015 г. унгарското представителство на Gartner - ITango (i-Tango Consulting Ltd.) е поело българската агенция на анализаторската компания. Това съобщи Ласло Пап от ITango – Gartner Hungary, по време на брифинг, организиран от Gartner. Събитието се проведе под наслов „Ангажираност към дигиталния бизнес: какво означава това за Вас и Вашата организация“ в сърцето на София - „София Хотел Балкан“ на 21 май. ITango представлява Gartner в Унгария от август 2011 г.

Екипът на Itango: Рита Гимеши, Януш Пал Нимет, Тибор Можик, Ласло Пап и Юдит Сегин

Прочетете още: Gartner: До 2020 г. цялата екосистема ще бъде дигитализирана

Екипът на Itango: Рита Гимеши, Януш Пал Нимет, Тибор Можик, Ласло Пап и Юдит Сегин

В момента унгарската компания е в процес на подбор на представител (Account Executive), който да се присъедини към екипа й и да подкрепи разширяването на българския пазар. Заинтересованите могат да изпратят документи за кандидатстване на job@i-tango.hu до 25 май. Александър Захариев, който заема длъжността търговски представител на Gartner за България и управляващ директор на Calisto Adriatic, ще поеме нови предизвикателства след намирането на подходящия кандидат за неговото място.

Ласло Пап (втори отляво-надясно на снимката) разкри за Computerworld, че новият представител може да бъде избран и назначен до месец юни, както и че са възможни варианти за локализирането му както в България, така и в Унгария.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас