Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Назначения
14 май
2015
 
 

Макс с нов шеф, работил за Мтел и БТК - Нейчо Величков

Досегашният главен изпълнителен директор Питър Ковел остава съветник на телеком оператора Макс.

8022 прочитания

Макс с нов шеф, работил за Мтел и БТК - Нейчо Величков Български специалист с 20-годишен опит в областта на телекомуникациите застава начело на оператора Макс, съобщиха от компанията. Нейчо Величков става главен изпълнителен директор на телекома на мястото на Питър Ковел, който остава като съветник в Макс и на новия шеф.

Нейчо Величков започва професионалното си развитие в Мтел, в периода 2004 до 2008 г. работи в БТК като директор „Корпоративни продажби“ и групов директор “Бизнес пазари”. След това работи в чужбина, като в периода 2009 - 2010 г. е начело на ArmenTel, арменското подразделение на руския телеком VimpelCom, а от 2011 до 2015 г. е асоцииран партньор в консултантската компания „Inventive Consult“ в Хонконг.

Нейчо Величков е завършил „Международни бизнес отношения“ в Московския държавен институт за международни отношения, а впоследствие завършва и MBA програма по „Executive Management“ в City University в Сиатъл. Той е придобил и допълнителна квалификация по управление, лидерство, иновации и технологии в Масачузетския технологичен институт (MIT), и по точно в бизнес училището към института „Sloan School of Management“.

Прочетете още: Макс изгради LTE мрежа в Перник и Благоевград

Макс развива LTE мрежа, която обхваща 15 града и курорти у нас, покривайки до момента около 50 на сто от градското население. Към момента това е единствената LTE мрежа у нас, която предоставя търговски услуги, включително пренос на данни към клиента със скорост до 75 Mbps.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас